Ha valakit bejelöltem Facebookon, akkor honnan tudom, hogy csak nem fogadta még el vagy törölte a felkérést? Ugyanez Instagramon a követésé kérésénél.
Figyelt kérdés
Ha még nem fogadta csak el, akkor azt írja ki, hogy Jelölés visszavonása, ha meg törölte, akkor azt újra, hogy ismerősnek jelölés, nem? Instagramon pedig, ha kérem, hogy követhessem, akkor azt írja ki, hogy kértem, ameddig nem fogadja el, ha meg törli, akkor újra azt, hogy követés?2021. nov. 22. 14:23
1/4 anonim válasza:
Szia igen jól összeraktad a képletet. De! A facebookon már úgy van egy jó ideje, ha valaki elutasította a tőled érkező ismerősnek jelölést nem jelölheted újból mégegyszer, mert a Facebook közösségi alapelveiben lett egy olyan kitétel, ha valakinek visszautasítod az ismerősnek jelölését akkor nem fog tudni újra bejelölni, mert a Facebook úgy veszi a lapot, hogy te ezt az illetőt nem ismered.
2/4 A kérdező kommentje:
Ó! Köszi szépen! Akkor még biztosan nem utasította el.
2021. nov. 22. 18:43
3/4 anonim válasza:
Ameddig még csak nem reagált a jelölésedre, addig csak annyit látsz az adatlapján, hogy jelölve. Ha viszont elutasította a jelölésedet, akkor már nem lesz kint az ismerősnek jelölő ikon.
És majd csak napra pontosan 1 év múlva jelölheted újból ismerősnek.
Ez azért volt fontos a Facebook szabályzatában ez a kitétel, hogy boldog, boldogtalan ne tudjon zaklatni fölöslegesen.
4/4 anonim válasza:
És mi van akkor, ha éppen kétféle történet van ugyanazon 2 személy között egyszerre? Konkrétan: először bejelölök valakit, én már akkor tudom, hogy ki ő, ő meg akkor még tényleg úgy volt vele, hogy nem ismert engem, ezért elutasította a megjelölést. Oké, ez Akkor oké volt, ám emiatt nem jelölhető újra, De_KéSőBb meg már mégis ismertük egymást. Na_EkKoR mi van? Gondolom úgy marad (magától még a búk se szoπjα ki, hogy a háttér megváltozott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!