Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Más is tapasztalt olyat...

Más is tapasztalt olyat instagramon, hogy naponta 10x megjelölik ilyen kamu nyereményjátékos posztokban?

Figyelt kérdés
3 fiókom van, mindegyik kevés, 40 körüli követővel, néha osztok meg 1-1 fotót (mindegyik profilon más-más témában). Szóval nem vagyok túl népszerű instagramon, de az elmúlt napokban legalább 30x jelöltek meg kamuprofilok egy poszt alatt, miszerint dyson supersonic hajszárítót nyertem. Hiába tiltom le; pár óra múlva egy másik profilról is megjelölnek. Más is tapasztalt ilyet? Mit tehetnék ez ellen?

2021. nov. 14. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is nyertem legalább 5 hajszárítót... Szerintem azon kívül, hogy jelented és tiltod, nem sok mindent tudsz csinálni, az Insta üzemeltetőinek feladata lenne kiszűrni ezeket.
2021. nov. 14. 10:09
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Automatizált spambotok csinálják, és sorban bejelölnek mindenkit. Nincs mögötte más körülmény, nem számít hogy mit csinálsz, milyen tartalmad van, vagy milyen népszerű vagy. Jelenteni és tiltani tudod őket, illetve be lehet állítani az alkalmazásban, hogy csak ismerős (követő) tudjon téged megjelölni a posztokban, így kívülről érkező robotok nem fognak.
2021. nov. 14. 10:14
 3/3 anonim válasza:
100%
Napok óta jelölget engem is posztokban, és nagyon idegesítő már. Rózsaszín pulcsis csaj van a képen? Mert akkor ugyan arról van szó. Letiltottam már 100x, hogy ha létrehoz új fiókot se tudjon megtalálni, de ha új email címmel csinálja. Nem néztem még utána, de lehet le lehet tiltani azt hogy megjelöljenek vagy ilyesmi, csak akkor más sem tud. Nem vagyok nagy facebook, instagram huszár nem értek hozzá annyira.
2021. nov. 14. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!