Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » LAN kábelen, hogy jöhetne...

LAN kábelen, hogy jöhetne annyi internet sebesség mint amennyi papíron van? (200 mb/s)?

Figyelt kérdés

Először is az internet setup. Azt hiszem optikai kábelen>modem>lan kábel egy konnektorban lévő adapterbe>2. Emeleten a szobámban még egy adapter és abból még egy lan kábel>PC

Ezzel így az átlag internet (letöltési) sebesség a speedtest.net szerint 1mb/s.

Ez számomra elviselhetetlen és borzasztó.

Van valami ötletetek hogy hogyan lehetne mondjuk akár 100mb/s-t elérni?

(Trollok kíméljenek)

2021. nov. 13. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A powerline ilyen, a 220 mellett sok zavar is van ott (egy földelt aktív hangfal földelt inputtal megmutatja neked, hallani fogod, hogy mi minden), e közé kell beékelni a netet. Ez nem egyszerű, ennyi fér bele. UTP kábelt húzz fel, azzal fog jönni a 200, sőt akár 1000 is, ha egyszer ekkora csomagra váltasz. Az egy dedikált kábel zavarok nélkül.
2021. nov. 13. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az adapterek és ismétlők ilyenek. Ez már sokszor sok helyen le lett írva.

Fúrjál lukat és húzzál kábelt! + [link]

2021. nov. 13. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy UTP kábelt elhúzol alul, a pekett felett egy kicsivel, kábelcsatornában a szobádig. Ha beteszed kábelcsatornába, még nem is csúnya. Ennél jobb lehetőség nincs. Nekem is így van megoldva, annyi különbséggel, hogy nekem az egyik falból jön ki a kábel, én csak 10 métert kellett kábelcsatornában elhúzzak. Filléres megoldás, olcsóbb mint a power line megoldás.
2021. nov. 13. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A parketta felett*
2021. nov. 13. 12:04
 5/8 P.O.C. ***** válasza:
100%

Én is a kábelre szavazok. Az a legbiztosabb, legstabilabb.

A több csak kényszer megoldás.

Ingen randa, de el lehet úgy vezetni hogy ne látszódjon. És érdemes a fejeket útólag rászerelni. Mert fúrásnál akkor elég egy 6 mm -es furat.

Krimpelő fogót meg már 1500 Ft körül lehet venni az sem tétel. Gyerekjáték megtanulni vele dolgozni.

2021. nov. 13. 12:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2021. nov. 13. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
A konnektorról nem internetezunk.
2021. nov. 13. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"annyi internet sebesség mint amennyi papíron van?"

Megfelelő papír kell hozzá. Akkor ugyanannyit fog mutatni. ;P

2021. nov. 13. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!