Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » GMAIL - tényleg nagyom hamaros...

GMAIL - tényleg nagyom hamarosan korlátozza a google a fiókok számát?

Figyelt kérdés

azt olvastam h bevezetik a 2 faktoros (+ kötelező telefonos) azonosítást, na de ott a csapda h egy telefonszámhoz csak 2 emailcímet engednek párosítani.

ez vajon igaz vagy sem? nem is az email, de akinek pl több youtube-csatornája van?

mit tudtok erről?

2021. nov. 10. 12:33
1 2
 1/12 P.O.C. ***** válasza:
100%
Én semmit. Hol olvastál erről?
2021. nov. 10. 12:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam róla. De a csatorna és a fiók nem ugyanaz.
2021. nov. 10. 13:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kétfaktoros azonosítás kötelező használatáról tudok, hogy 7 nap lesz rá majd, aki értesítést kap.

Nekem 2 Gmail fiókom van így a másik kérdésben nem tudok érdemben nyilatkozni.

Az fiók importálásnál/levelezőklienseknél nyilván beállítást kell váltani majd.

Ha valaki be van jelentkezve eszközről, akkor a bejelentkezett eszközöket nem érinti, de az új bejelentkezésre hatással van, ezért érdemes a google hitelesítőt beállítani a kétfaktoros hitelesítés alapértelmezett módjára (egyébként sms-t kapsz) + nyilván a telefon és email cím megerősítése is ajnlott.

2021. nov. 10. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Én se hallottam még erről. Linkelnél valamit?
2021. nov. 10. 13:55
 5/12 A kérdező kommentje:

3

ezt értem, na de pont ez a probléma. akkor ezek szerint ha 6 fiókja van vkinek, 3 telszám kellene, h működjön?

aza 7 nap nem túl nagylelkű ... mire én a többezer videómat leszedem, az nem 7 nap lesz ... csak az a baj h homály az egész, h kire és hogyan vonatkozik.

2021. nov. 10. 13:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Közben rákerestem, de mivel te vetetted fel ezt a tényt, jó lenne, ha linkelnél róla valamit, én olyasmit találtam, hogy régen volt egy meg nem erősített feltételezés valamiért, hogy 4-5 acc / telefonszám megengedett, de ugye a jelen és a múlt eltérhet..szóval.. nem tudom.

Hogy kikre nem tudom, de sokakra, ezt most találtam, de én céges emailen beállítottam, mert nem akarom, hogy aztán akkor kapjak emailt, mikor nem tudom beállítani..

[link]

2021. nov. 10. 14:05
 7/12 A kérdező kommentje:

köszi, forrást én s etudok, csak sokak pletykája miatt ijedtem meg,

viszont amit linkeltél, nem sok infót ad nekünk ... mostz ebből a mennyiségi korlát nem derül ki sajnos, de igaz, én se tudok jobbat.

vki írta h a youtube-csatorna nem ugyanaz, na de hiába nem ugyanaz, hát ugyanúgy be kell jelentkezni google-fiókba annak használatához. nem?

2021. nov. 10. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"de akinek pl több youtube-csatornája van"

egy regisztráció alatt több csatornát is tudsz futtatni. az enyémet csak három van.

2021. nov. 10. 14:18
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Ja még annyi,ha már ez a téma, hogy androidon a gmail kliensbe be lehet több fiókot is rakni, értesítést kapsz és akkor oda bökve ráugrik a megfelelő fiókra, viszont ha csak megnyitod az appot és nézegeted a mailjaid, akkor manuálisan át kell váltanod.
2021. nov. 10. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:

"Az fiók importálásnál/levelezőklienseknél nyilván beállítást kell váltani majd."

Ez mit jelent?

2021. nov. 10. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!