Messenger letiltásnál, már ha az volt hogy lehetséges ez?
Van valaki, aki lassan 2 hete törölt az ismerősei közül, meg szerintem tiltott is, legalábbis Messengeren, FBn nem. Amikor írtam neki csak a sima fehér hátterű pipa volt az üzeneteim után, mint amikor valaki nincs netközelben. Kipróbálgattam egy másik profilomról, ez van akkor is ha simán csak Messengeren tilt, viszont akkor ahogy néztem utólag nem kapja meg az üzeneteket amiket a tiltás alatt írtam.
Viszont. Tegnap délután néztem, bekékült a pipa, tehát megkapta, csak nem olvasta el. De 2 hete már 100% hogy fent volt és nem egyből az üzenetem után tűnt el amit akkor küldtem. Kipróbáltam, ha az üzenetek figyelmen kívül hagyására megyek akkor ezt el lehet játszani, de egészen addig amíg nem válaszol az illető a figyelmen kívül hagyottnak addig fehér maradna a pipa. Hogy tudta ezt mégis megoldani?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!