Messenger üzenetek törlése?
Figyelt kérdés
Szeretném törölni egy személlyel a beszélgetésünk előzményeit, pontosabban is az összes általam elküldött üzenetet (Mindkét félnél). Ezt ugye megtehetném egyesével, hogy három pötty -> törlés -> visszavonás mindenkinél, de ez 500 üzenetnél egy aprót időigényes. Fontos, hogy mindkettőnknél szeretném visszavonni az üzenetet.
Esetleg van erre megoldás?
Köszönöm előre is!
2021. nov. 9. 14:35
1/3 anonim válasza:
Csak a te telefonodról tudod törölni az egész beszélgetést, telefonon rákattintasz az illetőre a chatben, három pötty jobb felső sarok, beszélgetés törlése.
2/3 anonim válasza:
Mindkét félnél nem tudod. Csak magadnál. Szal ha olyan miatt szeretnéd, amiből bajod is lehet, akkor rácsesztél...
3/3 A kérdező kommentje:
#1 Tudom, nekem azonban nem erre van szükségem. Azért köszönöm.
#2 Nem, nem lehet belőle bajom, nem azért szeretném törölni.
Egy alkalmazásra vagy böngészőbővítményre gondoltam, ami elvégzi helyettem a munkát.
2021. nov. 9. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!