Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért írja ki a messenger...

Miért írja ki a messenger hogy “xy üzenetet szeretne küldeni önnek”?

Figyelt kérdés

Már másodjára játsza ezt velem. Küld egy értesítést, hogy valaki üzenetet szeretne nekem küldeni, de mikor bemegyek az engedélykérések közé, semmi nem jelenik meg, aztán bemegyek xy-beszélgetésébe, és semmi üzenet nincs ott.

Ilyenkor mi történik? Az egyik személy az ismerõsöm volt, elõtte már beszéltünk facebookon (de utoljára kb fél éve beszélhettünk) a másik személy nem ismerõsöm.

Nem értem miért írja ezt ki. Õk szórakoznak velem, és tiltottak le, most meg megint üzengetnek? De semmi üzenet nem jelenik meg, se engedélykérés.

2021. okt. 17. 17:19
 1/1 anonim ***** válasza:
síma bug, nekem van hogy azokat az üziket mutatja mint olvasatlan üzenet, amit én írtam ismerősömnek....
2021. okt. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!