Wifin mennyi a Diginet 1000-es csomag elfogadható sebessége?
Csak internetem van, a szolgáltató ZTE ONT-jával. Nincs olyan eszközöm, amit kábellel rá tudnék kötni tesztelni a sebességet. Két 4K tévét, egy Xbox One X-et és két telefont kellene kiszolgálnia. iPhone XR-en mérve a speedtest.net 30-50 mbps letöltést, illetve feltöltést mutat. Vettem egy gigabites routert, a ZTE GE portjára kötöttem. Csak úgy simán. Ezzel 5GHz-en 90 mbps-t értem el. Még mindig nem az igazi. Ma elkértem a PPPOE kapcsolathoz a felhasználónevet és jelszót, a ZTE-t ügyfélkapun keresztül bridge módba állítom.
Így milyen sebességre számíthatok? Mi az, ami wifin már elfogadható? Nyilván nem 7-800 mbps-re gondolok, de ezzel a megoldással mekkora sebesség növekedést érhetek el?
Ember, én komolyan értékelem a válaszod, de hol látod, hogy nem elég gyors, vagy hogy hiszti van? Nyilván ha már 1000 megabites csomagot tudtam csak beköttetni, akkor miért ne használnám ki a benne rejlő lehetőségeket amennyire ésszerű körülmények között lehet?
Mint ha vennék egy RS Octaviat, de nem akarnám chippeltetni, hogy kihozzam belőle a maximumot. Mert 90-el végülis anélkül is megy..
Ha valami 1000 Mb/s és a jelenleginél van benne több is, akkor ki kell használni. Nem panaszkodtam a szolgáltatónál és itt sem. Ha 90 a vége, akkor annyi, de néhány hozzáértő válasz talán informatív lehet másoknak is.
" akkor miért ne használnám ki "
Gondolom a terroristák is így gondolkodnak amikor kést vesznek a boltban, és hazafelé menet miért ne próbálhatnák ki valakin.
Az autót is kipróbálja hogy valóban azért van-e a sebességmérő 220-ig skálázva hogy kihasználhassa az M7-esen..
A digi saját mérőjével 145/253..
Szóval lehet hisztit látni mögé, de ez messze nem 1000 mbps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!