Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube előtmények?

Youtube előtmények?

Figyelt kérdés

Nézegetem a youtube előzményeimet és olyan videókat látok amiket soha nem néztem.

Ez azt jelenti hogy valaki más is használja a youtube fiokomat?

2021. nov. 7. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Változtass jelszót.
2021. nov. 7. 18:23
 2/8 anonim válasza:
100%

Hello

Nekem a testvéremmel van összekapcsolva a fiókunk és nálunk azért van, hogy olyan videókat látok az előzményeimben amikre nem is vagyok kíváncsi. Lehet, hogy nálad is ez van. Össze van valakijével kapcsolva? (Ha nem akkor nem tudom) Remélem segítettem.

2021. nov. 7. 18:25
 3/8 A kérdező kommentje:

1# meg próbálom.

2# csak én használom.

2021. nov. 7. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen jelenti azt. Ha a yt főoldalon vagy, vagy rákeresel vmire, és egy kicsit hoszabb ideig nem tekersz tovább egy videón akkor az el kezd menni hang nélkül. Próbáld ki.
2021. nov. 7. 18:27
 5/8 A kérdező kommentje:
3# ezt tudom. Ki is szoktam használni. De teljesen olyan videók bukkannak fel aminek még köze sincs az érdeklődési körömhőz.
2021. nov. 7. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Lehet nem emlekszel hogy megnézted őket
2021. nov. 7. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Az ajánlott videók közül azokat a csatornákat, amelyekre nem vagy kíváncsi (nem akarod, hogy a Youtube többé felajánlja neked) a Channel Blocker pluginnel is tilthatod. Minden böngészőhöz létezik ez a plugin, csak írd be a keresőbe és tedd fel. Ha aktív a plugin, akkor minden videó mellett megjelenik egy nagy szürke X, erre kattintva eltűntetni a csatornát, annak videót a szemed elől (ez a tiltás visszaállítható a plugin beállításaiban).

Chrome-hoz:

[link]

Firefox-hoz:

[link]

Edge-hez:

[link]

Opera-hoz:

[link]

2021. nov. 7. 23:19
 8/8 A kérdező kommentje:

6# Ez biztos nem lehet. Mert felhozott olyan indiai zenészeket akikről nem is hallottam sose és még hasonlót se hallgatok.

7# Köszönöm. Már el is kezdtem tiltani a csatornákat amiket felhozott. De közben rájöttem mi a gond csak a megoldást nem tudom. És arra még nem kaptam választ. https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

2021. nov. 8. 16:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!