Nincs internet, de a router jól működik, mi lehet a gond?
A routert ellenőriztem, megfelelően van beüzemelve, próbálkoztam azóta újraindítással de nem vezetett eredményre.
Mi lehet a probléma?
Egyik készülék sem tudja befogni az internetet, sőt még a mobilinternet is kikapcsol a készülékekről időnként.
Ma reggel kezdődött a jelenség.
Melyik szolágltatónál vagy?
Mert a UPC/Vodafon-nál elég gyakori jelenség.
Jelentsd be a szolgáltatódnál. Hiába működik a routered,
ha nincs kapcsolat a szolgáltatóval.
Azt írod #műhold.
Műholdas neted van? Akkor bekavarhat, hogy a pénteki X1 erősségű napkitörés, ma hajnalban érte el a Földet, és bezavarhatott a műholdas kommunikációba a geomágneses vihar.
Bővebben lásd: [link]
Telekomnál vagyok.
Alapból már hónapok óta rossz az internet, viszont akkor a router volt az oka.
Naponta legalább 8x újraindítja magát a router és megáll olyankor minden.
Betelefonáltam már és azt mondták meghibásodott a router, ki kell cserélni, viszont ez saját költséges.
De nem ki fogom cserélni hanem váltok a Vodafonehoz novemberben mert szerintem meg itt más áll a háttérben, nem először adódik gondom a szolgáltatónál.
Ma még nem indította magát újra, helyette szimplán nincs internet. Vagy ha be is ugrik 1-2 percre akkor is olyan gyenge a jel, hogy semmit nem tölt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!