Egyik pillanatról a másikra nem működik a Router, mit tehetünk? Mi a gondja?
#2 én nem olvastam sehol erre irányuló kérdést.
1# vártunk, ellenőriztünk mindent, a megfelelő lámpák világítanak rajta, pont ezért nem értjük mi történt. Tegnap este óta van ez az állapot.
#2: Üdv a gyakorikérdéseken! Ilyeneken én rég nem lepődők meg. :D
Csak tudnám mi olyan titkos ilyenkor. Mintha egy típus vagy a szolgáltató ismeretével hackertámadást lehetne indítani ellenük. :D
Ennyi infóból tényleg csak azt lehet mondani, bakker húzd ki, majd dugd vissza. Arra bezzeg nem gondol egyik se, hogy tapasztaltabb felhasználók több infóból többre jutnának. Pl. típusra jellemző hibák, bizonyos diagnosztikai adatok lekérdezése, beállítási problémák, stb.
Ehelyett sokan csak várják a csodát, hátha van köztünk parafenomén, aki ellát odáig. :D
#6 nem lett ilyen kérdés feltéve nekem, aki fentebb panaszkodik azt kérdezte mi a kisbaba neve, meg hasonló hülyeségek, ezzel mit kezdhettem volna? Hülye trollnak tünt.
Leírom az adatokat szívesen, de nem hiszem hogy sokra megyünk vele, mivel Németországban élünk.
A szolgáltató a GGEW
A router neve FRITZ!Box 7530 KS
Ennél többet nem tudok róla.
Hát ezzel most tényleg nem mentünk sokra. Se a típust, de a németországi szolgáltatókat nem ismerem.
De ha jól értem a telók is arra csatlakoznak, és azon van net. Szóval mégis csak a géppel van valami nem?
Be kéne boot -olni egy Linux Live rendszerről és azzal megnézni a dolgot. Lehet csak a oprendszer veszett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!