Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Üdv! Szeretném letölteni egy...

Passionat3ly kérdése:

Üdv! Szeretném letölteni egy weboldal teljes szövegét. Van erre megoldás?

Figyelt kérdés

Van egy weboldal amin több ezer oldalon keresztül csak szöveg van. Szeretném letölteni wordbe vagy excellbe hogy keresni tudjak benne konkrét szövegre. A Google keresés úgy sem adja ki a szöveget, hogy tudom hogy szerepel az oldalon. Próbáltam így is: Site: Alltextin:

A lényeg az, hogy ebben a rengeteg oldalnyi szövegben rá tudjak keresni valahogy konkrét szövegre.

2021. okt. 11. 20:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Anonim. Nem működik sajna.
2021. okt. 11. 21:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb a Blockchain Explorert [link] használni?
2021. okt. 11. 21:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Belepörgettem a 3456. Oldalba bemásoltam a címet úgy ahogy küldted ugyanúgy beírtam és "there are no results for this search
2021. okt. 11. 21:02
 14/17 A kérdező kommentje:

Arra vagyok konkrétan kíváncsi. Hogy az én bitcoin addresseim szerepelnek e az oldalon

. Szóval hogy nyilvános e a privátkulcsom

2021. okt. 11. 21:02
 15/17 anonim ***** válasza:

#7 Azért annyira nem vészes, úgy 7.23700557733e+69 GB tárhelyre lesz szükség és meg is van.

Kérdező: Az oldal tulajdonosa is leírta, hogy a hatalmas (Nem indexelt és valójában nem is teljesen legenerált) adatbázis miatt lehetetlen bármit is megtalálni az oldalon.

2021. okt. 11. 21:09
 16/17 A kérdező kommentje:
A githubos linket leszedtem. Viszont a felépítéssel nem boldogulok. Leszedtem a csomagot feltelepítettem a pythont viszont nem tudom hogyan kell telepíteni magát a githubos csomagot
2021. okt. 11. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:
lényegtelen, abban se fogsz tudni addressre keresni
2021. okt. 11. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!