Üdv! Szeretném letölteni egy weboldal teljes szövegét. Van erre megoldás?
Van egy weboldal amin több ezer oldalon keresztül csak szöveg van. Szeretném letölteni wordbe vagy excellbe hogy keresni tudjak benne konkrét szövegre. A Google keresés úgy sem adja ki a szöveget, hogy tudom hogy szerepel az oldalon. Próbáltam így is: Site: Alltextin:
A lényeg az, hogy ebben a rengeteg oldalnyi szövegben rá tudjak keresni valahogy konkrét szövegre.
CTRL+A, CTRL+C
Worben: CTRL+V
De amúgy CTRL+F és kereshetsz, amit szeretnél.
Vagy úgy érted a több ezer oldalt, hogy különböző URL-eken?
Ha igen, akkor hogyan kapcsolódnak egymáshoz az oldalak? Lapozni kell 1, 2, 3, stb. számokra kattintva?
bár talán kicsit bonyolult lehet
A ctrl+f nem működik csak a weboldal 1 adott oldalán. Az oldal lapozható. Számozva vannak.
allbitcoinprivatekeys.com
Itt szeretnék keresni úgy hogy a keresés minden oldalra kiterjedjen. Vagy esetleg valahogy le lehet menteni minden oldalt egy dokumentumba?
Google-el nem működik?
site:oldalneve.com amire keresni akarsz
Jujujj, azt mondja az oldal, hogy:
"Page 1 out of 904625697166532776746648320380374280100293470930272690489102837043110636675"
És ezt akarod letölteni? :)
A #3 által javasolt httrack, csak legyen hozzá helyed a lemezen.
de mire akarsz keresni?
van egy api-ja, a faq-ba levan írva
vagy van egy ilyen is: [link]
első ránézésre ugyan az kb.
kimásoltam egy címet, beírtam a keresőbe és kidobta: [link]
1E6NuFjCi27W5zoXg8TRdcSRq84zJeBW3k site:"allbitcoinprivatekeys.com"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!