Feltörték a facebookom?!?! Kihez forduljak, vagy mit tudok csinálni??
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2-3 hónapban a facebookomon valaki megoszt mindenféle videókat, az én nevemben, pedig én sose használom a facet, és az ismerőseim kérdezik hogy ezt meg azt minek osztom meg közbe meg nem is én voltam!! Illetve ismerőseim rám szólnak hogy miért nem írok vissza nekik ha láttam és közben én meg sem néztem az üzenetet. Valaki feltört? Senki nem tudja a jelszavam. Már egyszer jelszavat is változtattam de ugyanúgy ezek történnek. Rendőrség ezzel nem foglalkozna ugye? De akkor mit kell tenni?? Lehet látja ez a valaki a beszélgetéseimet is???2021. okt. 9. 17:35
1/6 anonim válasza:
2 faktoros hitelesítés be van kapcsolva?
2/6 A kérdező kommentje:
Asszem igen de várjál az mi is?
2021. okt. 9. 17:37
3/6 anonim válasza:
Az azt jelenti hogy pl sms-kódot kell kapj minden bejelentkezésnél. Így csak úgy tudsz belépni ha pl beírod a kódot...
4/6 anonim válasza:
Nézd meg a bejelentkezéseket, az segít kideríteni, hogy talán ki és hol használja a profilodat.
5/6 anonim válasza:
Aztán kapcsold be a két faktorost (ha még nincs) és jelentkeztesd ki minden honnan. Változtass jelszavat is...
6/6 anonim válasza:
Azért nem kell egyből arra gondolni, hogy valaki a profilodban kotorászik.
Bizonyos alkalmazásokba bejelentkezhetsz Facebook-kal vagy hozzáférést adhatsz nekik a Facebook fiókodhoz. Érdemes ellenőrizni ezeket az alkalmazásokat:
Beállítások és adatvédelem > Alkalmazások és webhelyek
vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!