Hogyan lehet pénzt keresni a tik-tok alkalmazással?
Figyelt kérdés
Azt tudtam, hogy a nagy/nagyobb tiktokerek keresnek pénzt a tiktokon, de sosem értettem, hogy mi után jár nekik pénz? Nézettség, likeok, követők vagy minden feltöltött videó után egy adott összeg? Akár én is tudnék valamilyen módon ott pénzt keresni? Épp nemrég nézegettem a fiókom beállításait, mikor láttam, van egy olyan fül, hogy egyenleg, azon belül meg van pár dolog. Pl érme, meg bevételeim, mikor erre kattintok, akkor ne hozza, hogy 0 dollár bevételem van, és sötétítve mellette, hogy pénzfelvét. Köszönöm előre is a válaszokat 😊2021. okt. 4. 23:03
1/3 anonim válasza:
Ezek a népszerű, sok követővel rendelkező tiktokerek a reklámozással keresnek pénzt. Szóval ha van elég sok követőd, akkor néhány cég felkérhet téged, hogy reklámozd a termékeiket amik után majd fizetnek neked. Gondold el, hogy egy százmillió követős tiktoker mennyi reklámfelkérést kaphat, persze, hogy nem kevés bevételt kap.
2/3 anonim válasza:
Reklamozassal.
Ahhoz jo videot kell csinalnod, vagy k.urva jol kell kinezned, vagy ku.rva jo dumad kell hogy legyen, vagy sok kevetovel kell rendelkezned...
3/3 anonim válasza:
Kb:
Van egy 200-300k tiktokod és megtekintésed minimum 200 ezer.
De kb úgy zajlik hogy van egy cég,fel keress hogy "Plíz,reklámoz az termékemet'
És fizet egy összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!