Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Senkinél nem működik a Faceboo...

Senkinél nem működik a Facebook, vagy csak nálam?

Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 18:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
elment már javítják
2021. okt. 4. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Csak nálad! Mázlista vagy!!!
2021. okt. 4. 18:50
 3/13 anonim válasza:
rossz a neted, hívd fel a szolgáltatót!
2021. okt. 4. 18:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Csak nálad. Még véletlenül se azoknál is akik kérdést írtak ki ezzel kapcsolatban.
2021. okt. 4. 18:52
 5/13 anonim válasza:
2021. okt. 4. 18:52
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem csak a face, de az Insta és a messenger is leállt a világ nagy részén. Semeddig nem tartott volna utánanézni...
2021. okt. 4. 18:53
 7/13 anonim ***** válasza:
6# szerinted mit csinál okoska...
2021. okt. 4. 19:00
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 Okoska, nem a gyakorin. Híroldalak, tele van a net vele. Tudod, mint a felnőttek.
2021. okt. 4. 19:55
 9/13 anonim ***** válasza:
és a gyajori nem a net része? kollektav tudásról hallottál már?
2021. okt. 4. 19:56
 10/13 A kérdező kommentje:
#8 Nehogymár én legyek a közellenség, mert fel mertem tenni egy kérdést.Nem néztem utána, igazad van, az Index cikke erről az esetről 18:01 órakor jelent meg, és?Ilyenkor mi a Fa.. van?Figyu, ember, ha ennyire irritál, akkor húzzál más kérdés alá a világ tudtára adni, hogy te milyen kiba...tt naprakész tudással rendelkezel.Neked ez a legnagyobb problémád az életedben, hogy én meg mertem kérdezni?Erről szól az oldal, emberek kérdeznek, és emberek válaszolnak, meg vannak az olyan húgyagyúak, mint te, akik verik arra, hogy utánanézhettem volna.Ez relatíve egy teljesen új dolog, nem kötelező tudnom róla, hogy leállt a Face.
2021. okt. 4. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!