Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnál rendben megy a facebook...

Kepim kérdése:

Másnál rendben megy a facebook és az instagram?

Figyelt kérdés

Sem a facebook, sem az instagram nem elérhető.

A webhely nem elérhető, ellenőrizze, hogy van-e elírás a domain névben.

Hálózati diagnosztika futtatása, check your dns over https settings.

Ezek jelennek meg. Minden más oldal működik.Valakinek ötlet?

2021. okt. 4. 18:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Pedig még a keresőbe is beírtam."

Pedig még csak keresni sem kell, megnyitod a kategóriát, és ott virít kb 20 ilyen kérdés. ;)

"Jó hogy a twittwert nem a zuckerke csinálja, így az legalább még megy. :))"

És milyen jó, hogy az e-mail decentralizált, egy szerver leállása legfeljebb csak az adott szolgáltató postafiókjait bénítja meg. És milyen jó, hogy az információforrások nagy többsége Facebooktól függetlenül létezik, ha Zucki bá akarata szerint minden Facebookra költözött volna, most semmi információforrásunk nem lenne.

"Azért az elgondolkodtató, hogy ha lekapcsolnák a netet úgy hirtelen mit csinálnánk."

Megfelelő szakemberekkel nem tartana tovább pár óránál újra felhúzni a rendszert. Bár eleve nem is lehetséges az internetet, mint hálózatot lekapcsolni, legfeljebb csak egyes szervereket lehet kiiktatni, vagy bizonyos részeit el lehet szeparálni egymástól.

2021. okt. 4. 18:49
 12/16 A kérdező kommentje:
@anonim Ha a böngészőket bénítanák meg mit lehetne tenni? Szerintem ezek sajnos ma már nem filmes vagy elméleti dolgok.
2021. okt. 4. 19:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem. A zombi apokalipszis elérkezett.
2021. okt. 4. 19:11
 14/16 mindentudó99 ***** válasza:
Ez csak Jézus második eljövetelének kezdete lehet.
2021. okt. 4. 19:37
 15/16 anonim ***** válasza:
9-es, a kommentem kissé megosztó, magyar vonatkozású megnyilvánulás volt. Remélem, nem én akasztottam ki a rendszert.
2021. okt. 4. 19:46
 16/16 A kérdező kommentje:
Biztos elkapta a vírust. már nem "csak egy óra"az tuti. Erre már nem hazudhatják hogy karbantartás meg tesztelés.
2021. okt. 4. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!