Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem egy routert,de nem...

Vettem egy routert,de nem igazán hozza a kötelezőt, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Egy sima Tenda F3asat vettem(igen, sajna utolag jöttem rá, hogy egy szar 100mbps-eset vettem, na m1) és a jelentlegi fő routerre rákötöttem a kék bemenetbe, meg minden, ahogy kell. Eleinte mőködött is, legalábbis a wifi része, telón volt net, kb 1 hétig, aztán kakukk, viszont gépen internet már a legeleje óta nincs, és valami 651es hibát ir ki,de nem tudom, hogy mi lehet a gond. A routert azóta már 1x resiztem, minden az alap beállitásain van

2021. okt. 2. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt találsz beállításokat, ha még ezt nem láttad esetleg: [link]

Nem biztos, hogy ez a router tudja, de ha van ilyen beállítása, hogy AP, vagy Access Point, akkor ne a kékbe, hanem bármelyik másikba kösd a bejövőt és így sima switchként és wifi acces pointként működik. Ez annyiban más, hogy a fő router osztja az IP címeket és csak egyszer NAT-olja (fordítja a helyi címed a szolgáltatótól kapottra) a címet.

Itt pedig egy hasonló probléma megoldva: [link]

2021. okt. 2. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha routerre kötöttel meg egy routert és gyári beállításon van akkor nem meglepő hogy nem megy. Vagyis sokszor megy de ha ugyanaz az ip címük akkor csoda ha néha ment egy picit.

Ez nem a tenda hibája

2021. okt. 2. 16:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Ohh, hát ennyire egyszeru lett volna? :D Köszönöm, Ap-módban egyelőre remekül müködik! :D
2021. okt. 2. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!