Vatera: milyen költségek merülhetnek fel eladáskor?
Kell fizetni regisztrációkor? Mi az a "jutalék",amiről vaterán olvastam? Vatera kap valamit ebből amúgy?
Köszönöm előre is minden válaszolónak!
Egyszer kell fizetned egy összeget, hogy megjelenjen a hirdetésed. Ez nem sok, pár forint, kivéve, ha ingatlant vagy gépjárművet árulsz. Ezen kívül minden sikeres eladás után fizetni kell jutalékot a Vatera felé. Itt megtalálod a díjakat:
köszönöm szépen!
És minek kell vaterának a bankszámlaszámom? Mit fognak vele kezdeni?
Igy van régen sok kamuregis volt meg azért is kell hogy a csalókat kiszürjék
föleg az ál eladókat ál termékekkel
értem...köszi=)de biztos nem fog ebből kisülni valami rossz?
Miből fogja tudni a vatera, hogy én eladtam valamit? Ha pl az ember, aki nálam vásárolni akar felhív telefonon, és találkozunk valahol, majd árú-pénz csere? Akkor meg honna fognak tudni, hogy egyáltalán kell jutalékot fizetni?
Ahhoz hogy eladni tudj valamit a Vatera oldalán, fel kell töltened a terméket az oldalra, fénykép, ár stb.
Beállítod, hogy mikor járjon le a termék, lejár, akkor adja ki a Vatera a te számodat a vevőnek és perzse neked is a vevő számát. addig csak kérdezni lehet az oldalon a termékről, de elérhetőséget nem adhatsz meg míg le nem jár a terméked, mert azonnali kizárást von maga után az oldalról.
értem...köszi=)de biztos nem fog ebből kisülni valami rossz?
nyugodt lehetsz A vatera nem kamu oldal
yxxxxy
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!