Egy gmail email cím törlését követően le lehet bármit nyomozni az adott email címből, a kapott levelekből, IP-t bármit?
Még egyszer mondom, hogy NEM. NEM FOGNAK FOGLAKOZNI VELE.
És onnantól kezdve nem is érdekes, mert valóban a férjed van a társkeresőn..
Igazából a kérdésnek a létjogosultságát sem értem.
Egyáltalán nem biztos, hogy a férjem az!
Elég nagy baj, ha egy ilyennel nem foglalkoznak, hogy ellopják valaki adatait
Komolyan ennyire naív (ostoba) vagy? Ki lopná el az adatait, képeit, stb?? 😂 Csak azért, mert a kedves férjed tagad mindent, és azt hazudta, hogy nem ő volt, hanem "valaki ellopta az adatait"? 😂 Óh Istenem...
Mégis mit mondjon? Igen drágám én társkeresőzöm és küldözgetem random nőknek a farkam üzenetben?
Tényleg én vagyok a hülye hogy ilyen kérdésekre válaszolok... 😂
De mint mondtam nem ez a lényeg itt és most. Hanem hogy foglalkoznak e vele???
Ezért nem akartam leírni mit is akarok mert az lett amire számítottam beragadt ez nálatok hogy biztos ő az stb stb
Jah persze. 😂 Segítek kicsit, bár éppen sikítva halnak el ettől az agysejtjeim.
A kedves férjed önként volt fent a társkeresőn, önként ajánlgatott szexet mindenféle nőnek, önként küldözgette a farkát üzenetben. Senki nem tartott fegyvert a fejéhez. Az van, hogy férjecskédet kicsit túlértékeled. Ennyi.
Amikor bukott ezzel, akkor nyilván azt mondta hogy ő aztán nem , ott sem volt, azt sem tudja miről beszélsz, és "nyilván" ellopták az adatait... 😂 Igen persze.... tudjuk... szerintem zöldet hánynál az idegtől ah tudnád hogy a szentéletű hóvirág lelkű férjecskéd milyen üzeneteket küldözgetett a társkeresőn. Ugye tudod, hogy ez mindennapos... Minek válaszolgatok erre te Isten.... 😅
Akkor szerinted miért volt Neki az ötlete a feljelentés?!
És továbbra sem a lényegre válaszolsz. Aki itt ostoba az te vagy nem én, mert neked ragadt be a megcsalás és nem a kérésre válaszolsz
Azért , mert nagyon jól tudja, hogy EZZEL NEM FOGLALKOZIK SENKI, FŐLEG NEM VISSZAKERESHETŐ az adat.
Ergo ha feljelentés is lesz, akkor sikertelenül zárul.
Nyilván én vagyok az ostoba tényleg.... 😂
Nem tudom mennyire érted meg , de olvasd el esetleg többször, hogy NEM FOGLALKOZNAK VELE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!