Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy gmail email cím törlését...

Egy gmail email cím törlését követően le lehet bármit nyomozni az adott email címből, a kapott levelekből, IP-t bármit?

Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 14:05
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
A kérdésben most nem ez a lényeg, hogy valóban a férjem vagy nem ezt a rendőrség tudná kideríteni, amennyiben foglalkoznak az üggyel. És itt most ez a kérdés, hogy foglalkoznak e vele, ki tudnak e deríteni valamit
2021. szept. 27. 16:28
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Még egyszer mondom, hogy NEM. NEM FOGNAK FOGLAKOZNI VELE.

És onnantól kezdve nem is érdekes, mert valóban a férjed van a társkeresőn..

Igazából a kérdésnek a létjogosultságát sem értem.

2021. szept. 27. 16:30
 23/40 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem biztos, hogy a férjem az!

Elég nagy baj, ha egy ilyennel nem foglalkoznak, hogy ellopják valaki adatait

2021. szept. 27. 16:31
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan ennyire naív (ostoba) vagy? Ki lopná el az adatait, képeit, stb?? 😂 Csak azért, mert a kedves férjed tagad mindent, és azt hazudta, hogy nem ő volt, hanem "valaki ellopta az adatait"? 😂 Óh Istenem...

Mégis mit mondjon? Igen drágám én társkeresőzöm és küldözgetem random nőknek a farkam üzenetben?

Tényleg én vagyok a hülye hogy ilyen kérdésekre válaszolok... 😂

2021. szept. 27. 16:34
 25/40 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy volt barátnő? Vagy valaki, akit visszautasított?
2021. szept. 27. 16:37
 26/40 A kérdező kommentje:

De mint mondtam nem ez a lényeg itt és most. Hanem hogy foglalkoznak e vele???

Ezért nem akartam leírni mit is akarok mert az lett amire számítottam beragadt ez nálatok hogy biztos ő az stb stb

2021. szept. 27. 16:38
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Jah persze. 😂 Segítek kicsit, bár éppen sikítva halnak el ettől az agysejtjeim.

A kedves férjed önként volt fent a társkeresőn, önként ajánlgatott szexet mindenféle nőnek, önként küldözgette a farkát üzenetben. Senki nem tartott fegyvert a fejéhez. Az van, hogy férjecskédet kicsit túlértékeled. Ennyi.

Amikor bukott ezzel, akkor nyilván azt mondta hogy ő aztán nem , ott sem volt, azt sem tudja miről beszélsz, és "nyilván" ellopták az adatait... 😂 Igen persze.... tudjuk... szerintem zöldet hánynál az idegtől ah tudnád hogy a szentéletű hóvirág lelkű férjecskéd milyen üzeneteket küldözgetett a társkeresőn. Ugye tudod, hogy ez mindennapos... Minek válaszolgatok erre te Isten.... 😅

2021. szept. 27. 16:42
 28/40 A kérdező kommentje:

Akkor szerinted miért volt Neki az ötlete a feljelentés?!

És továbbra sem a lényegre válaszolsz. Aki itt ostoba az te vagy nem én, mert neked ragadt be a megcsalás és nem a kérésre válaszolsz

2021. szept. 27. 16:48
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért , mert nagyon jól tudja, hogy EZZEL NEM FOGLALKOZIK SENKI, FŐLEG NEM VISSZAKERESHETŐ az adat.

Ergo ha feljelentés is lesz, akkor sikertelenül zárul.

Nyilván én vagyok az ostoba tényleg.... 😂

Nem tudom mennyire érted meg , de olvasd el esetleg többször, hogy NEM FOGLALKOZNAK VELE.

2021. szept. 27. 16:51
 30/40 A kérdező kommentje:
Miért ne foglalkoznának vele? És mirét ne lehetne visszakereshető?!
2021. szept. 27. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!