Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy gmail email cím törlését...

Egy gmail email cím törlését követően le lehet bármit nyomozni az adott email címből, a kapott levelekből, IP-t bármit?

Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 14:05
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a gmail minden interakciót logol és megtart a fiók törlése után is, szóval ha valami nemzetközi terrorfenyegetettség végett akarnak titkosszolgálatok hozzájutni ilyen információkhoz, akkor igen elméletben biztos lehetséges, de neked a kis csip-csup dolgaid miatt senki nem fogja ezt kinyomozni.
2021. szept. 27. 14:07
 2/40 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy kis csip-csup dologról van szó?

És mennyi ideig tárolja? Mert az email címet kb egy éve már törölték

2021. szept. 27. 14:11
 3/40 anonim ***** válasza:
92%
Vélelmezem, hogy valami csip-csup dologról van szó, mert másképp már nem itt kérdezősködnél róla.
2021. szept. 27. 14:14
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés milyen ügyről van szó, mivel úgymond a saját jogszabályaik szerint bírálják el, hogy adnak ki valami adatot vagy sem.

Amúgy szerintem fél vagy max egy év lehet a határ ameddig adatokat őriznek, át kéne túrni azt a jó pár oldalas cuccot amit adatvédelmi nyilatkozatként vagy miként enveznek pontosan.

2021. szept. 27. 14:14
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg, most ez passz, de asszem van valami elévülési idő is, mármint a hazai jogszabályokban, de szerintem az függ attól is hogy mi történt pontosan, de most egyszerű példaként, ha feljelentesz valakit hogy fél éve ellopott egy csokit a boltból, lehet azzal már azért nem foglalkoznának mert a fél év miatt elévült a dolog.
2021. szept. 27. 14:16
 6/40 A kérdező kommentje:
Jó, várom hogy valaki adjon normális választ a kérdésre
2021. szept. 27. 14:17
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Ennél milyen normálisabb választ vársz? Ott írtam, mit olvass el, abban benn van minden apróság, mit meddig őriznek stb...
2021. szept. 27. 14:19
 8/40 anonim ***** válasza:
75%
Erre senki nem fog tudni neked konkrét választ adni. Max a Google belső emberi, azok meg pláne nem fogják neked elmondani. Szóval rettegj csak nyugodtan, bármit is követtél el. :D
2021. szept. 27. 14:22
 9/40 A kérdező kommentje:
Nem én követtem el semmit, én szeretnék feljelenteni, ha van értelme, de ha nem őrzik az adatokat, akkor feleslegesen megyek be
2021. szept. 27. 14:28
 10/40 anonim ***** válasza:
50%
Ott kérdezték többen: Miről van szó pontosan, ez már alapból nem mindegy, máspdszor azt is említették, hogy az, hogy meddig őrzik meg az is a dokumentumaikból derül ki.
2021. szept. 27. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!