Ncore-hoz a kétlépcsős azonosítóm elveszett, vissza lehet valahogy állítani?
Figyelt kérdés
Beállítottam még anno az ncore-on a kétlépcsős azonosítást a google hitelesítővel. Viszont vettem magamnak egy új telefont, és mindent lementettem, egyedül erre nem gondoltam. A másik gond meg az, hogy kijelentkeztetett az ncore, úgyhogy sikerült kizárnom magamat. Nincs esetleg mód arra, hogy vissza lehessen a hitelesítőbe valahogy állítani az adatokat, mert a biztonsági mentésből azt hiszem, hogy megtaláltam a régi adatfájljait, de nem találom sehol a hitelesítő mappáját, esetleg valami más módszer a kód, vagy esetleg az ncore fiók visszaállítására? A válaszokat előre is köszönöm!2021. szept. 24. 17:53
1/5 anonim válasza:
Ha abba a Google fiókba jelentkezel be amibe a régi készülékkel, akkor elvileg vissza lehet állítani a hitelesítőt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, egész pontosan hogy kell, mert próbáltam keresni ilyesmi funkciót, de én nem találtam, de most megnézem még egyszer, hátha.
2021. szept. 24. 20:15
3/5 A kérdező kommentje:
Sikerült belépnem, köszönöm a segítséget!
2021. szept. 24. 21:48
5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Bocsi a késői válaszért! Rájöttem, hogy elmentettem a QR kódot még anno amikor beállítottam a kétlépcsős azonosítást, beolvastam újból és előjött a kód :)
2024. máj. 5. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!