Koliban az interneten nem lehet játszani csak böngészni. Hogyan tudjuk feloldani a korlátozást?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Koliban vagyunk egy szobában páran és szeretnénk játszani valamilyen internetes játékkal, de sajnos le van tiltva ennek a lehetősége. Régebben néztem ilyen videókat, hogyan lehetne CMD-ben valamit ezzel kezdeni. A cél az az lenne, hogy azt a korlátozást feloldjuk. Természetesen parancssoron kívüli megoldást is fogadunk, tutorial videót, bármit:)2021. szept. 22. 17:22
1/15 anonim válasza:
VPN-nel kiküszöbölhető a probléma. Annyi hátránya lehet, hogy a válaszidő (ping) magasabb lesz multis játékoknál.
3/15 anonim válasza:
VPN. Ha jó a szolgáltató akkor nem jelentős a lassulás. Mielőtt megkérdezed: jó vpn nincs ingyen, kb 1500-2000Ft-tal lehet számolni havonta. Viszont több szolgáltató is megengedi, hogy egyszere több számítógépen is be legyen lépve egy felhasználó úgyhogy szétszórhatjátok a költséget.
4/15 anonim válasza:
Ha csak erre kell akkor te is tudsz VPN szervert csinálni otthon egy Raspberry PI vagy hasonló gépen, onnan kezdve ingyenes és ping is csak a koli meg az otthoni pingtől függ.
5/15 anonim válasza:
azért az nincs ingyen
a hardvert megkell venni, töltö, sd kártya....
és akkor még bekell állítani, ha sose csinált ilyet, akkor az sok időbe telhet megcsinálni, tanulni
+ abból a pénzből már ki is jöhet pár hó előfizetés is és az már pár perc alatt be is lehet röffenti
6/15 anonim válasza:
#4 ekkora baromságot rég hallottam...
7/15 anonim válasza:
Pont azért van ott a koliban hogy tanuljon..!
Ne beszéld le vpn beállítás megtanulásáról. :)
8/15 anonim válasza:
nem adnék hozzáférést vadidegeneknek (kolitársak) az otthoni VPNhez
9/15 anonim válasza:
#6 #7
Nem az a téma, hogy mit kellene csinálnia a koleszban, hanem technikailag, hogyan valósítható meg.
Meglepetésedre én otthon OpenVPN-t kovácsoltam a házi szerverre. Persze egyszerűbb beszélni róla, mint megcsinálni. Én is 2-3 napig tanultam, mikor elsőre csináltam meg. Igaz, már 5-10p alatt összedobom.
10/15 anonim válasza:
Annyira kúúúl vagy, egy igazi Neo a mátrikszból! Mondjuk a te fantasztikus tehetséged nem segít a kérdezőn, de legalább látjuk, hogy egy új steve jobs született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!