Így hogyan töltsek le játékot?
Figyelt kérdés
A letöltési sebességet kb 1.5mb/s, és így nem tudok letölteni komolyabb játékokat(pld GTA 5, Outlast, Fortnite, stb). Nézegettem neten highly compressed verziókat, ezek működnek?2021. szept. 22. 09:28
11/19 anonim válasza:
Anyósomnál 2 éve is csak 8 Mbit volt a maximum, ami a valóságban kevesebb, mint 1 MB/s. Ha ment közben az IPTV, mindennek csak a fele jött. Aztán jött a Digi. Érdeklődd meg, nem fejlesztenek-e épp nálad, hátha rövid időn belül jönnek.
12/19 A kérdező kommentje:
Úgyhagynám éjjelre, csak sokszor ledob róla, pedig 5 méterre van router...
Viszont a gta san andreasból találtam egy működő 650mb-osat, na de mindegy.
Van torrentem is, de ott is ugyanolyan lassú :-/
2021. szept. 22. 11:08
13/19 anonim válasza:
Légy türelmes ,mikor még 2 MB/S töltöttem le a GTA 5-öt én is vártam több napot mire lejött .
14/19 anonim válasza:
Na álljunk meg, a Highly compressed-ek között vannak átverések, és vannak működőképesek, pl, a Call of Duty megvan 100mb-ba egy ismerősömnek, vagy a Win 8 telepítője is letölthető 10 mb-ba, és működnek, mert Virtuális gépen simán felment.
Kérdező, a te neteddel, nem maga a net a gond, hanem, hogy instabil, és valamiért Le-fel csatlakozik, először is, ezt oldjuk meg.
15/19 anonim válasza:
Ja, emlékszem anno fél éjszaka töltöttem egy négy megás mp3-at a dialuppal éjszakai kedvezménnyel.
16/19 anonim válasza:
Ha nem kalóz szarokat töltenél le böngészőn keresztül, hanem legális verziókat egy játék klienssel, nem lenne probléma a letöltés megszakadása vagy megállítása sem, mert ezek folytatni képesek a feladatot.
17/19 anonim válasza:
#16 torrent ezt pont ugyanúgy tudja
18/19 anonim válasza:
@13:57
Meg főleg mikor az 1000/300-as neteddel a jófej játékkliens korlátozza a letöltési sebességet. :D
19/19 anonim válasza:
Hát, 18-as, :D Mondjuk, valóban jó lenne, korlátok nélkül letölteni, de ebben az esetben, összeomlana a szerver mert nem bírná, ha mondjuk, 1 millióan 1gb/s-el töltenének le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!