Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Így hogyan töltsek le játékot?

Így hogyan töltsek le játékot?

Figyelt kérdés
A letöltési sebességet kb 1.5mb/s, és így nem tudok letölteni komolyabb játékokat(pld GTA 5, Outlast, Fortnite, stb). Nézegettem neten highly compressed verziókat, ezek működnek?
2021. szept. 22. 09:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

"highly compressed verziókat"

Gondolom ezek valami orosz kalózverziók, általában nem működnek normálisan.

Erre tényleg nincs más megoldás, csak hogy előfizetsz valami bika netre, ha meg ez nem opció, akkor nincs más alternatíva.

2021. szept. 22. 09:41
 2/19 A kérdező kommentje:
Yoitubeon láttam feltéve mondjuk a GTA 5-ről, sokan odaírták, hogy jó meg minden, de nem tudom letőlteni, mert tele van reklámmal, vagy ha mégis, akkor meg az Avast közbeszól....
2021. szept. 22. 09:44
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, pont ezért. Mert ezek csak átverése, nem is léteznek, csak az a cél hogy rákattints a reklámokra, meg vírusos oldalakra vezessenek át, közben meg az ott ígért GTA V nem is létezik. A pozitív értékelések szintén kamuk, az átverés részei.
2021. szept. 22. 09:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk vársz, mint minden normális ember ilyen esetben.
2021. szept. 22. 09:48
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom honnan töltesz, töltsd nCore-ról. Nagy játékokat annyian töltik fel hogy csak a te netednek a sebessége szab határt.
2021. szept. 22. 09:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

" Nagy játékokat annyian töltik fel hogy csak a te netednek a sebessége szab határt."

Igen a kérdezőnek pont ez a problémája...

2021. szept. 22. 09:51
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
1.5mb/s nem tartozik rossz sebessegek koze. Ebnek sokkal roszabbak vannak sokkal. Ez nem befolyásolja kb h mit tolthetsz le v mit se. Csak kicsit több idő. A tarhelyed metete annal inkabb. Nekem is kb ilyen 1.5-2 max es meg is letoltok akar 100gb+ os jatekokat stb f/28
2021. szept. 22. 09:51
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól még le tudod tölteni, csak hagyd futni a letöltést éjjel, meg miközben mást csinálsz.
2021. szept. 22. 09:59
 9/19 anonim ***** válasza:
47%
#6 Sehol nem írta hogy nCore-ról töltene, Youtube videókról beszélt.
2021. szept. 22. 10:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

8 even at volt Trehanykomos netem, ami, kapaszkodj meg, atlagban 220 kB/s sebesseggel töltött. 7x lassabb mint ami neked van. Mégsem állt meg a vilag.

Türelem vagy jobb net.

2021. szept. 22. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!