Honnan tudhatnám meg hogy kik töröltek le Facebookon az ismerősei közül?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár napban arra lettem figyelmes, hogy jópár ember letörölt az ismerősei közül. Mert kevesebb az ismerősöm. Én senkit sem töröltem le. Ez biztos!!! És az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám kideríteni, hogy kik töröltek le? 1-esével biztos, hogy nem fogom átnézni az ismerőseimet.2021. szept. 21. 10:16
41/55 anonim válasza:
Az utolsó mondatomban a kérdésre válaszoltam, de mindegy.
42/55 A kérdező kommentje:
Tudom! Tisztában vagyok vele, hogy mind 1 szemig mindenkit nem lehet kideríteni. Nem is ez volt a kérdés.
2021. szept. 27. 13:21
43/55 A kérdező kommentje:
Na szóval honnan tudhatnám meg azt, hogy kik töröltek ki az ismerősei közül?
2021. dec. 19. 14:27
45/55 A kérdező kommentje:
És miért???
2021. dec. 19. 18:40
46/55 anonim válasza:
Kérdező!
Azért nem deríthető ki, hogy ki törölt ki téged az ismerősei közül, mert mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse akarja-e tovább tartani veled a kapcsolatot, kíváncsi még rád a jövőben, vagy pedig beakarja fejezni veled ezt az egészet és ki szeretne téged is törölni az életéből is, hogy valaha is volt egymáshoz bármi közötök is.
47/55 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés okostojás. Még a kérdésemet sem sikerült értelmezni...
2021. dec. 20. 13:01
48/55 anonim válasza:
Te nem tudod értelmezni a válaszokat, "okostojás". Rengetegszer leírták, hogy nincs erre mód, de még hónapok múlva is ezen vagy fennakadva!
49/55 anonim válasza:
Akik továbbra is az ismerőseid között maradtak, azokat becsüld meg, akik viszont kitöröltek téged, azokkal én a te helyedben nem foglalkoznék velük, azokkal neked már úgysem lesz többet normális emberi kapcsolatod.
Boldog Karácsonyt kérdező 🙂
50/55 A kérdező kommentje:
Én csak azt szeretném megtudni, hogy KIK töröltek ki engem az ismerősök közül
2021. dec. 20. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!