Honnan tudhatnám meg hogy kik töröltek le Facebookon az ismerősei közül?
Szerintem egy idő után a facebook is töröl magától az ismerősökből...
Lehet hülyeséget írok, de esetleg a facebook is észlelheti, ha van olyan ismerősöd, akivel hosszú évek eltelte óta nem szóltatok egymáshoz egy kukkot sem és úgy gondolhatják, hogy akkor egymásra úgysincs szükségetek.
Azért írtam ezt, mert volt olyan, akivel találkoztunk személyesen és egyszer rákérdezett, hogy megvagyok-e én is neki ismerősnek?
Én meg mondtam neki, hogy hát ismerősök voltunk, csak te kitöröltél.
Ő meg mondta, hogy én nem töröltelek ki.
De mondta, hogy hullottak ki neki is ismerősök, aztán bejelöltük egymást újra és most is ismerősök vagyunk a mai napig is.
Előfordult már random törlés, sőt letiltás, illetve feloldás is.
Sőt olyan is előfordul, ráadásul elég gyakran, hogy letiltasz valakit, ott is lesz a listán, másnap meg jön az értesítő, hogy visszaigazolta a jelölésed.
#3 "Szerintem nálam nincs ez... van olyan aki 10 éve ismerősöm, mégse írtam vele soha 1 szót sem."
Igen van úgy is, hogy random embereket is bent hagy, de voltak olyanok is, hogy eltüntek ismerősök, holott pedig semmi harag és összeveszés nem volt köztünk és visszajelöltük egymást.
1-es és 2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!