Ki milyen csatornákat vagy influenszereket néz youtube?
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 08:57
1/8 anonim válasza:
Műszaki cikkeket javítós, meg éneklős csatornákat (igen, nagy a kontraszt a kettő között :D).
2/8 anonim válasza:
Tech csatornákat nézek, hagyományos értelembe vett influencereket nagyon ritkán, akkor is csak az MHVlog vagy Urbex Gyula csatornákat.
3/8 anonim válasza:
Nagyon sok informatikai és tudományos, műszaki csatornát, de egyik sem magyar. Veratasium, Matt Parker, Tom Scott, Linus Tech Tips, Steve Mould, Engineering Explained, Adam Savage's Tested, stb.
4/8 anonim válasza:
Animációs, 3D/2D-vel foglalkozó csatornák, tutorialok meg zenei:)
5/8 anonim válasza:
DiodeGoneWild, Electroboom, Crazy Russian Hacker / Taras Kul (ugyanaz a személy), TheVR, Tech2, GlobalTravelMate, 74Gear, Mentour Pilot, Captain Joe, Simply Aviation, stb.
Elektronika, tech, repülés, Thaiföld/Bangkok, stb.
Ezen kívül zenei klipeket (Rock/Metal)
Napalm Records, stb.
6/8 anonim válasza:
Kihagytam: LGR, TechMoan, 8-Bit Guy,
LockPickingLawyer, JerryRigEverything, és még sokan mások.
Az ilyenek, hogy Dancsó és társai, PFUJJ.
Akit még nagyon bírok, az Pottyondi Edina :)
7/8 anonim válasza:
Az influenszereket igyekszem kizárni (a videós platformon bekapcsolom rájuk az elrejtést), de mégis nézek tech videósokat, mert kíváncsi vagyok az új tech cuccokra. Pl.: magyarban Anoniminc, külföldiben Linus (és ami találatot kapok egy termékre rákeresve). Valamennyire a tech is influenszer kategóira, de legalább hasznosnak ítélem, mert letesztelik a cuccokat, tudom, mit érdemes megvenni. Más influenszereket nem nézek, bármennyire is kreatívan akarnak reklámozni valamit.
8/8 anonim válasza:
Semmit nem nézek, agymosás mind. Rosszabb, mint a TV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!