GMAIL megtelése - egy ideje mutatja, h 85-90%, most már írja, h be fog telni mindjárt, de mit tegyek? részlet lent
azért a kérdés, mertén az összes létező levelet átirányítottam egy másik email címre archiválásra, és ezt pedig nullára töröltem utána.
ehhez képest ugyanúgy megmaradt a 90%-os telítettség, és egyszerűen nem értem, mit kellene tennem. miért nem tűnnek el a kitörölt levelek? még a kukát is kiürítettem.
nos mindent megnéztem, drive üres (pár MB, fogalmam nincs mi, de lényeg h nem foglal helyet), az emailra írja h 90% ...
egyszerűen nem értem. mi a gfrászt töröljek még? hát már mindent kitöröltem, csak az utóbbi 2-3 hét kb 100 levele van ott. mintha nem is érzékelte volna a teljes törlést amikor továbbítottam mindent, ugynais hiába, közvetlen utána se csökkent smemit.
Vagyis neked a 15GB-ból 13.5GB csak levél. Nekem 8 év alatt 1,88GB jött össze, igaz sokat nem levelezek. Tuti hogy nagy csatolmányok miatt vagy tele.
Csatolmánnyal rendelkező levelek: [link]
Ezeket tisztogasd. Emellett ha valamit törölsz, az attól még ott lesz a kukában 30 napig, és ugyanúgy foglalja a helyet! Szóval ha már töröltél és mégsem csökkent a felhasznált hely, manuálisan ürítsd a kukát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!