Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail jelszó megtekintése?...

Gmail jelszó megtekintése? Vmi ötlet?

Figyelt kérdés
Elfeletettem a gmail jelszavam, de bevagyok lépve a fiokomba. Google chrome passwordben néztem de nincs ott a jelszó. Kiszeretnék jelentkezni, de félek, h vissza már nem jutok. Google chrome es edge-t használok. Ha kilépek szerintetek visszalépésnél ott lesz "kicsillagozva" hogy megtekinthessem?

2021. szept. 13. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Esetleg Gmail supportnak (feltételezem, hogy létezik) írhatsz egy levelet angolul, hogy még bent vagy a fiókban, de nem tudod a jelszót és igazából xy IP címen vagy bejelentkezve, ahonnan mindig is voltál és, hogy segítsenek benne, hogy megváltoztathasd a jelszavadat.

Mert, ha kilépsz mondjuk és még se lesz elmentve a jelszavad akkor lehet repült az email cím, bár akkor is ez az IP címes dolog még opció lehet.

Illetve én úgy tudom, hogy második biztonsági emailt is meglehet adni, ha esetleg nem férnél hozzá a gmailoshoz legközelebbre. Én ezeket tenném. Sok sikert 😊

2021. szept. 13. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha be van kapcsolva a kétfaktoros hitelesítés, esetleg még megadsz egy másodlagos fiókot is, lehetetlen hogy kizárd magad (esélyes persze, hogy ilyen biztonsági változtatások jóváhagyásához be kell írni a jelszavad).

Ha nem is tudod a jelszavad, ott van a jelszóemlékeztető kérése a belépési ablakban, és annak lépéseit követve visszajutsz a fiókba.

2021. szept. 13. 09:13
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat :) 2es a gmail fiokban gondolod a belépési ablakban?
2021. szept. 13. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez minden fióknál így van, hogy sikertelen bejelentkezés esetén a bejelentkezési űrlapnál van egy "elfelejtette a jelszavát?"-jellegű kérdés, amivel helyreállíthatod a belépést - ez általában új jelszó generálását jelenti, miután megfelelően igazoltad magad, hogy tiéd a fiók (ezért jó ha van biztonsági kérdés, telefonos SMS-kód, másodlagos e-mail fiók, telefonos applikáció és/vagy kulcsgenerátor, stb., persze ezekhez is legyen hozzáférésed).

Mivel a Google szolgáltatásokat 1 db fiókból éred el, bármelyiknél (pl. Gmail vagy épp Youtube) kezdeményezed a jelszó helyreállítását, mind ugyanarra a fiókra fog vonatkozni.

Ha Chrome-ot használsz és be vagy lépve a fiókodba (jobb felső sarokban írja, hogy szinkronizál), akkor nem biztos hogy magában a böngészőben lesz elmentve a jelszó, hanem itt:

[link]

2021. szept. 13. 09:40
 5/7 A kérdező kommentje:
néztem a google password-öt és mindenem ott van csak ez nem..ezért nem értem miért nem mentette oda el...esetleg ugyh bevagyok jelentkezve szinkronizalhatnam, h kerüljön bele a google password-ök közé?
2021. szept. 13. 09:45
 6/7 A kérdező kommentje:
vagy esetleg mikor anno nyitottam a fiokot nem küldhettek email a belépési adataimmal? azért kérdezem, h megérné-e annyit keresgélni :D
2021. szept. 13. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Ki az, aki manapság nem használ kétfaktoros azonosítást a Google-höz? Ha elfelejtetted a jelszót, simán meg tudod változtatni a másodlagos csatornán (SMS vagy mobil app) keresztül.
2021. szept. 13. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!