Hogy tudnam megnézni a facebook jelszavam androidos telon? Nem akarok újat csak a mostanit megtekinteni
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 17:06
1/9 anonim válasza:
szép is lenne, ha lehetne ilyet...
Hihetetlen, hogy az emberek nem bírják megjegyezni a jelszavukat...
2/9 Koplárovics Béci válasza:
Pedig kénytelen leszel újat csinálni, ha "elfelejtetted". Úgy is mondhatnám, hogy így nem tudod feltörni a haverod facebookját. De te természetesen semmi ilyet sem akarsz. Szóval marad az új jelszó.
3/9 anonim válasza:
Ha böngészőn keresztül használtad és elmentetted a jelszót a böngészőben, akkor a jelszókezelőben megnézheted.
4/9 anonim válasza:
Ha csak telefonon használtad akkor ez van.
de azért szép próbálkozás volt...
5/9 anonim válasza:
Ha adtál meg telefonos elérhetőséget annak idején, akkor nyomd, az "elfelejtettem a jelszavam" opciót, majd meg kell adnod ismét a számot. Ha egyezik, kapsz egy SMS-t. Ugyanez a verzió működik E-mail címre is. Ugye nem azt akarod mondani, hogy sem a telefonszámodra, sem az E-mail címedre nem emlékszel? Mert akkor én is azt mondom hogy ez gyenge kísérlet!
6/9 anonim válasza:
Rootolt telefon esetén elvileg kinyerhetőek az alkalmazásadatok, de nem ajánlom, hogy belevágj, mert kockázatos (tönkre lehet vele tenni telefont, ha nem ért hozzá az ember), eléggé otthon kell lenni a témában ehhez.
Inkább generálj újat, egyszerűbb, biztonságosabb.
7/9 anonim válasza:
Jaj kis naiv, lopnad a pasid/nod jelszavat? Nem fog menni. :D
8/9 Őry Péter válasza:
Szerintem valaki fb-jét akarod feltörni. Ha meg nem akkor csinálj új jelszót.
9/9 NigelB válasza:
Olyan nehéz lenne elmenteni egy szövegfájlba a bejelentkezési adatokat? Aki ilyen laza, az így jár.
Az okos ember a más kárán tanul, a hülye a sajátján. Vagy azon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!