Mi a jóisten van már megint a vodafone-nál?
"de faluban a stabilitás köszönőviszonyban sincs a városéval"
Nehogy azt hidd! :) Városban is hasonló a helyzet, napi szinten vannak teljes szolgáltatás kimaradások (legalábbis amióta megvodásodott az upc), felhívni őket nem lehet, ha mégis felveszik 30-40 perc után, és már nem finomkodva közlöm velük, hogy ez a "fülbemászó zene" nekem mennyibe került a Telekomos hívással - azt mondja a drága teremtés, miért nem a vodafone vonalas telefonról hívtam őket, az nem került volna semmibe! Na most ilyenkor halál nyugodtan és kultúráltan próbáld meg elmagyarázni neki, hogy azért hívod, mert ismét/megint/menetrend szerint nincs szolgáltatás: se internet, se TV, se (a rád kényszerített, de jelen pillanatban süket) vonalas telefon!
Már reggelről sem lehet normálisan netezni.
Én halál komolyan mondom, hogy befogok menni, de egy baseball ütővel a kezemben és szétfogom verni az üzletüket.
Hogy ennyire mocsok, szar szemét munkát hogy képes valaki végezni, mint ők.
Forró vasra kéne karóbahúzni az összes dolgozójukat.
Elárulom neked hogy falun jobban ment a net mi t most varoson. Ugyanaz a csomag.
Upc idejeben toketes volt, nem ertem vodanak mi nem mukodik ugyanugy.
Ami meg a jatekot illeti, 8 evig volt 2 megas netem, es vigan lehetett minden multit tilni. A stabitas a lenyeg, nem a sebesseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!