Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a jóisten van már megint a...

Mi a jóisten van már megint a vodafone-nál?

Figyelt kérdés
Napok óta este 7-7.30 körül lepusztul a net. A 120mbs letöltési sebesség helyett van maximum 10mbs. Nem tudok lolozni, egy 100 megás videót 40 perc alatt szed le. Most elkezdődött a suli vagy mittudom én oszt hónapokig lelesznek pusztulva a szerverek? Tavaly április-június között is ugyanez volt. Este 7 után levolt pusztulva a net szinte minden nap. Nem ezért vannak fizetve azok az inkompetens szerencsétlenek. A faluban többen is jelezték, hogy szarakodik a net, szóval nem egyéni probléma. Mélységesen felháborító, hogy az egyes csomagokért ugyanazt a pénzt van pofájuk elkérni városban és faluban egyaránt, de faluban a stabilitás köszönőviszonyban sincs a városéval. Itt nem fogyasztóvédelem lesz, hanem az öklöm az arcukban.

2021. szept. 11. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Baglyason jó a net.
2021. szept. 11. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"de faluban a stabilitás köszönőviszonyban sincs a városéval"

Nehogy azt hidd! :) Városban is hasonló a helyzet, napi szinten vannak teljes szolgáltatás kimaradások (legalábbis amióta megvodásodott az upc), felhívni őket nem lehet, ha mégis felveszik 30-40 perc után, és már nem finomkodva közlöm velük, hogy ez a "fülbemászó zene" nekem mennyibe került a Telekomos hívással - azt mondja a drága teremtés, miért nem a vodafone vonalas telefonról hívtam őket, az nem került volna semmibe! Na most ilyenkor halál nyugodtan és kultúráltan próbáld meg elmagyarázni neki, hogy azért hívod, mert ismét/megint/menetrend szerint nincs szolgáltatás: se internet, se TV, se (a rád kényszerített, de jelen pillanatban süket) vonalas telefon!

2021. szept. 11. 21:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Már reggelről sem lehet normálisan netezni.

Én halál komolyan mondom, hogy befogok menni, de egy baseball ütővel a kezemben és szétfogom verni az üzletüket.

Hogy ennyire mocsok, szar szemét munkát hogy képes valaki végezni, mint ők.

Forró vasra kéne karóbahúzni az összes dolgozójukat.

2021. szept. 12. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom neked hogy falun jobban ment a net mi t most varoson. Ugyanaz a csomag.

Upc idejeben toketes volt, nem ertem vodanak mi nem mukodik ugyanugy.

Ami meg a jatekot illeti, 8 evig volt 2 megas netem, es vigan lehetett minden multit tilni. A stabitas a lenyeg, nem a sebesseg.

2021. szept. 12. 10:25
 5/6 A kérdező kommentje:
A stabilitás egy nem létező fogalom a vodafosnál.
2021. szept. 12. 10:35
 6/6 anonim válasza:
A stabilitásról annyit, hogy vodás dolgozóként kellett váltanom T-s netre, hogy egyáltalán tudjak dolgozni, megyeszékhely belvárosról van szó.. Már hamarabb kibukott -szinten lol közben- , hogy ez így gázos, és konkrétan egy egész utcányi részen mért a techikus ugyanolyan 40-500!!közti jittert, de végülis nincs gáz, hisz net az van ugye, és mivel csak 100/2 ember érzékeli a hibát, így nem kezdenek vele semmit valószínűleg, de azért jelenti, meg rajta kívül 2 jelentette. Backupnak megtartottuk a netet egyébként, ha lehalna a T, februári a történet, de a mai napig használhatatlan a vodás. Kitartást!
2021. szept. 13. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!