Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kötelező mabapság a facebook,...

Kötelező mabapság a facebook, instagram stb?

Figyelt kérdés

Minao a munkahelyen került szóba a facebook, instagram stb.

Én mondtam, hogy nekem egyik sincs, és nem is nagyon érzem szükségét.

Onnantól én voltam az UFO.

Szóval, van más is akit ez nem érdekel, vagy tényleg én vagyok a csodabogár?

25N

2021. szept. 10. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Sok embernek nincs, köztük nekem sem. Nem meglepő az ilyen.
2021. szept. 10. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekem sincs.
2021. szept. 10. 19:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Tömeg közlekedésen is 10 emberből 7 zombi módon a telefonját cseszteti. Innen egy csippanás, onnan egy csippanás. Halálra idegesít néha, de senkibe nem állnék bele ezért. Ő dolga.

Erre meg belém állnak, mert én nem csesztetem még a wc-n is a telefonom.

2021. szept. 10. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

engemet se érdekel

de facebook az van, hogy ha valaki csak azon tud elérni engem, akkor eltudjon

+ a rohadt város vezetés meg egyebek, hiába van saját weboldaluk, facebook-on több és aktuálisabb infot tolnak, így, hogy kényelmesen megtudjam nézni, kellett a fiók

2021. szept. 10. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van is meg nincs is. Magyarul csak arra használom, hogy ismerősökkel rokonokkal beszélgessek. (messenger), a legtöbbjüknek az van, így hát nekem is.
2021. szept. 10. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Mégis miazistenphaszáért lenne kötelező???

Én egyébként a wc-n mindig a telefont csesztetem. Emailezek, vákaszolgatok az agyhalott kérdésekre a gyakorin, stb.

2021. szept. 10. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha olyan oldalakat vagy témákat követsz amik érdekelnek akkor hasznos is lehet. Tágítja a tudásodat, kérdezhetsz és megoszthatod a saját gondolataidat. Csak ésszel kell használni.
2021. szept. 10. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
FB középsuliban még volt 11-15 között, azóta nincs, instán, tiktokon és társain meg egy percet nem töltöttem még.
2021. szept. 10. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Van amikor, szeretek a buszon, telefont nyomkodni, van amikor nem. A képkirakós dolog az internet-re, nem én vagyok. Ha a kötelező és a nem kötelező között kéne választanom, az lenne a választás, hogy nem kötelező, csak ha szükséges.
2021. szept. 11. 02:36
 10/10 anonim válasza:
100%
szerintem nincs semmi baj veled, inkább azokkal van gond akik a közösségi oldalakon élik az életüket, szerintem a valóságban kell keresni a kapcsolatokat nem az interneten.
2021. szept. 19. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!