Sok embernek nincs, köztük nekem sem. Nem meglepő az ilyen.
2021. szept. 10. 19:35
2/10 anonim válasza:
Nekem sincs.
2021. szept. 10. 19:35
3/10 A kérdező kommentje:
Tömeg közlekedésen is 10 emberből 7 zombi módon a telefonját cseszteti. Innen egy csippanás, onnan egy csippanás. Halálra idegesít néha, de senkibe nem állnék bele ezért. Ő dolga.
Erre meg belém állnak, mert én nem csesztetem még a wc-n is a telefonom.
2021. szept. 10. 19:41
4/10 anonim válasza:
engemet se érdekel
de facebook az van, hogy ha valaki csak azon tud elérni engem, akkor eltudjon
+ a rohadt város vezetés meg egyebek, hiába van saját weboldaluk, facebook-on több és aktuálisabb infot tolnak, így, hogy kényelmesen megtudjam nézni, kellett a fiók
2021. szept. 10. 19:43
5/10 anonim válasza:
Nekem van is meg nincs is. Magyarul csak arra használom, hogy ismerősökkel rokonokkal beszélgessek. (messenger), a legtöbbjüknek az van, így hát nekem is.
2021. szept. 10. 20:15
6/10 anonim válasza:
Mégis miazistenphaszáért lenne kötelező???
Én egyébként a wc-n mindig a telefont csesztetem. Emailezek, vákaszolgatok az agyhalott kérdésekre a gyakorin, stb.
2021. szept. 10. 21:57
7/10 anonim válasza:
Ha olyan oldalakat vagy témákat követsz amik érdekelnek akkor hasznos is lehet. Tágítja a tudásodat, kérdezhetsz és megoszthatod a saját gondolataidat. Csak ésszel kell használni.
2021. szept. 10. 22:03
8/10 anonim válasza:
FB középsuliban még volt 11-15 között, azóta nincs, instán, tiktokon és társain meg egy percet nem töltöttem még.
2021. szept. 10. 23:19
9/10 anonim válasza:
Van amikor, szeretek a buszon, telefont nyomkodni, van amikor nem. A képkirakós dolog az internet-re, nem én vagyok. Ha a kötelező és a nem kötelező között kéne választanom, az lenne a választás, hogy nem kötelező, csak ha szükséges.
2021. szept. 11. 02:36
10/10 anonim válasza:
szerintem nincs semmi baj veled, inkább azokkal van gond akik a közösségi oldalakon élik az életüket, szerintem a valóságban kell keresni a kapcsolatokat nem az interneten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!