Ha feltöltöm a doksikat a "dokumentumok mappából" a "google drive saját meghajtó mappába", akkor azok már biztonsággal törölhetőek a dokumentumok mappából? Nem fognak eltűnni?
Kezdésképp a Dokumentumok mappában ne tárolj semmit, mert a C partíción van, az meg a rendszernek s a programoknak van fenntartva, nem a személyes dolgoknak. Ha újra kell tenni a Windowst, s nincs lehetőséged átmásolni valahova, búcsút is inthetnél neki.
Én úgy szoktam, hogy ami fontos, azt felteszem Drive-ra, de ott hagyom a gépen is.
#3, volt egyszer egy balul elsült windows-frissítés. Elvittem szervizbe a gépet, és legnagyobb döbbenetemre úgy kaptam vissza, hogy azóta nincs rajta D-meghajtó. Nekem is ez a legnagyobb félelmem, hogy egyszer eltűnik róla minden. A fél életem rajta van.
Ezért próbálkozom most a Drive-val.
Megvan a teljes lemezterületed? Pl ha 1TB-os a lemez, akkor van kb 900GB a C meghajtó összterülete?
Ha jóval kevesebb annál, mint amekkora lemez van a gépben, akkor jó esetben megvan a meghajtó, csak nincs betűjele, ezért nem látod. Ha ez van, akkor leírom, hogy szerezd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!