Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Darkneten ki szokott nézelődni?

Darkneten ki szokott nézelődni?

Figyelt kérdés
Hogyan működnek ott a dolgok?
2021. szept. 7. 18:07
 1/8 anonim válasza:
63%

Én szoktam

Írj, ha gondolod

2021. szept. 7. 18:10
 2/8 anonim válasza:
16%
Persze gondolom sok gyk-s farokverőnek van oda bejárása:D
2021. szept. 7. 18:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy oda van bejárása kettes? Bárki használhatja a hálózatot ...
2021. szept. 7. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Szoktam. Hogyan működnek a dolgok? Nem bonyolult, letöltesz először egy VPN-t (ajánlom a ProtonVPN-t vagy NordVPN-t) és aztán a Tor-t webböngészőt.

Ha dark webes oldalakat akarsz nézegetni akkor keresd fel a HiddenWikit, ott van egy általános lista (bár sok illegális dologgal). Ésszel kell kattintgatni, de ez a szabály a clear weben is érvényes.

Persze olyan dolgokat is lehet ott nézni amiket amúgy is nézegetnél, FB, YouTube stb. Könnyebb online könyveket szerezni és ugye nem adják el az adataidat. Egy kicsit lassabban töltődnek be az oldalak.

Írhatsz nekem is ha még kíváncsi vagy pár dologra.

2021. szept. 7. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Négerek. Ettől Dark az a net.. ;)
2021. szept. 7. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell VPN?
2021. szept. 7. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

Például én.

Az onion hálózaton nincsenek előzmények, sem sütik. Ha a böngészés érdekel, akkor keress kereső-oldalt. Például:

[link]

Ezeknek az oldalaknak a címeit a felszíni neten találod meg.

A kereső-oldalak által adott találatok nem mindig élnek, ilyen-olyan okokból. Ha van konkrét érdeklődési területed ami nem publikus, akkor írj privátban.

2021. szept. 7. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

2021. szept. 7. 20:08

Azért, mert titkosítja az adatforgalmad, meghamisítja az IP címedet. Más országokban futó szerverekhez kapcsolódva rejt el. Az nCore-s crackelt dolgokat, és mindent ami ingyenes, el kell engedni. Elő kell fizetni pl. egy Express VPN-re és emelett, csak Tor-on keresztül használni.

De ezek nagyon alap dolgok. Attól függ, mi a darkneten való szörfölés célja?

Illegális dolgok vásárlását engedd el, amíg nincs tapasztalatod ebben. Én fél évig csak nézelődtem, tájékozódtam, napi 4-5 órában. Azalatt fel lehet mérni, hogy működik a rendszer és képben leszel a szokásokkal.

Ha elkezdesz ész nélkül vásárolni, biztos lehúznak. Láttam olyat, akit egy régebbi piactér, majdnem a piaccal egyidős kereskedője húzott meg 4.000 dollárral úgy, hogy előtte már 3 alkalommal megrántották. Komoly pénzeket költenek reklámra, és töröltetik a negatív értékeléseket. Semmit sem szabad készpénznek venni... Idővel megtalálja az ember a megfelelő eladókat. Csak unión belül szabad gondolkodni, mert a postai vámon majdnem minden bukik. Bitcoint felejtsd el. Követhető és amíg csak egy vpn-ed meg tor-od van, te is... Ennél sokkal több kell az anonimitáshoz.

Én, ha darknetezem élesben, nem az otthoni rendszeremmel teszem. Gondolj bel, veszel kriptot, amit kifizetsz a saját számládról. Majd, ha találsz is eladót és veszel bármit ami illegális, és megfogják, azt a rendőrökkel együtt viszik ki neked és a gépedet lefoglalva megtalálják az ellened használható adatokat.

Kamu névre és címre rendelni nincs értelme, mert nem létező címzettnek nem továbbítanak küldeményt. Hivatalosan megsemmisítik, valójában meg inkább lenyúlják és hazaviszik.

Sokkal trükösebb megoldások kellenek ennél. Privátban tudok erről többet írni.

2023. jan. 17. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!