Miért nem tudom megnyitni a darknetes oldalak nagy részét?
Figyelt kérdés
A mozilla szinte mindig "időtúllépésre" hivatkozva nem tölti be a tor-os oldalakat. Az időkorlátot átállítottam....szinte végtelenre,ennek eredményeként csak forog-forog,de egy óra alatt sem tölt be 10-ből 8 oldalt.Hol lehet a hiba? a hidden wiki-ről akarnék böngészni,de akár mire megyek....csak forog-forog....tudom,hogy sok idő betölteni a rendszer működési elve miatt...de azért több óra alatt illő lenne. Elképzelhető,hogy a router nem engedi? Légyszi osszátok meg a tapasztalataitokat és tanácsotokat velem.2018. máj. 12. 18:46
1/3 anonim válasza:
1. Eleve a .onion-os oldalakhoz megfelelő böngésző - TorBrowser - kell, nem szimpla mozilla.
2. Sok oldal - illegalitása miatt - megszűnik.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,tudom. Van Tor-om,sőt Tailis-em is. de egyikkel sem mennek.Akármit akarok megnézni. De pl a hidden wiki-t is meg a többi linkgyűjtő oldalt is frissítik minden éven...és mindegyik ott van még. Ami engem idegesít,hogy miért idő túllépésre hivatkozik a böngésző.....mondja akkor azt,hogy nem találja az oldalt....persze már régen megszoktam a windows-nál,hogy sosem mondja h mi a baja....csak,hogy az alkalmazás leállt.... Szóval a lényeg,hogy tavaly is meg idén is ott voltak egyes oldalak,amiko elvileg működnek.Csak se akkor se most nem tudom megnyitni őket. Pedig az elmélete egyszerű. A Youtube-on is nézegettem tutorialokat....ott is megy mindenkinek....
2018. máj. 12. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!