Miért nem működik a telepítés , megnyitás és eltávolítás gomb a Google play-en?
Figyelt kérdés
Az összes engedélyt megadtam a Play-nek, az internetkapcsolatom stabil és a telefonomnak nincsenek hardveres vagy szoftveres problémái, mégsem működik az eltávolítás/telepítés/megnyitás gomb. Már írtam panaszlevelet is a Google-nek, de nem válaszoltak. Mi lehet a gond?2021. aug. 28. 20:56
1/6 anonim válasza:
Play Áruház gyorsítótárának törlése, készülék újraindítása.
Ha nem oldja meg, akkor Play Áruház frissítések eltávolítása, alkalmazásadatok törlése.
Ha még ezután sem jó, akkor gyári visszaállítás. (Ezzel MINDEN törölve lesz!)
2/6 anonim válasza:
nekem is megoldotta az adatok törlése és utána az újraindítás.
3/6 A kérdező kommentje:
A gyorsítótár törlése sajnos nem oldotta meg. Az adatok törlésével, frissítések eltávolításával pontosan mit csinálok?
2021. szept. 1. 16:22
4/6 anonim válasza:
Letörlöd a Play áruház által telefonra pakolt adatokat (a telepített alkalmazásokat NEM érinti!)
Illetve a Play Áruházzat visszaállítja a gyári állapotba.
Előfordulhat, hogy újra be kell majd jelentkeznek a Google fiókodba, illetve az áruház első indítása lassú lesz.
De utána lefrissíti magát és működni fog.
5/6 A kérdező kommentje:
Kösz!
2021. szept. 2. 06:59
6/6 A kérdező kommentje:
Ág... nem sikerült. Nem változtatott semmit a Play-en, csak átállította a hátteret fehérre. Még be is maradtam jelentkezve és a telepítés gomb még mindig nem működik. Ezzel már szakemberhez fordulok. A gyári visszaállítással a tefonról törlök mindent, vagy csak azokat, amik kapcsolódnak a Google Play-hez?
2021. szept. 2. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!