Instagram kizárt a fiókomból és telefonszámot kér azonosítás céljából, de nem küldi el sms-ben az ellenőrző kódot, ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Több telefonszámmal is próbálkoztam, de nem kapom meg sms-ben az ígért azonosító kódot, amivel újra be tudnék lépni a fiókomba. Korábban is előfordult, de napokat kellett várni, hogy megérkezzen a kód, nekem jelenleg nincs ennyi időm és szerenék mihamarabb hozzáférni a fiókomhoz. Ilyenkor mit lehet csinálni?2021. aug. 27. 16:00
1/3 anonim válasza:
Bemenni a sóhivatalba, és panaszt tenni. Viccen kívül, mást nem tudsz csinálni mint várni.
Ha írsz a supportnak akkor is lehet hogy napok telnek el mire visszajeleznek.
Ez ilyen, ingyen használod a platformot cserébe ezt a technikai támogatást kapod.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet nem kellene PC-n használnom, mindig akkor zár ki, ha sokáig insázok számítógépen és korábban olvastam valahol, hogy ilyenkor botnak nézi a profilom és ez az oka annak, hogy kizár.
2021. aug. 27. 16:44
3/3 A kérdező kommentje:
Hát, a sokadik telefonszámmal sikerült kódot kérni, tehát megoldódott, köszönöm a válaszokat.
2021. aug. 27. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!