Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék vissza lépni a...

Hogyan tudnék vissza lépni a facebook fiókomba?

Figyelt kérdés
Van egy olyan problémám,hogy volt régen egy telefonszámom amivel beregisztráltam a facebookra és ugye ahhoz lett kötve a fiókom de elfelejtettem a jelszót vagyis a jelszó meg van de nem fogadja el.Szóval a lényeg az lenne a régi számomat kiadták másnak miután vissza adtam sikerült is beszélni a tulajjal akié most a telefonszám meg is adta az azonosító kódot amivel új jelszót tudok létrehozni.De mint kiderült akié a szám ugyan ezzel a telefonszámmal regisztrált be facebookra és most létre hoztam az új jelszót de valószínű a telefonszám új tulajdonosának a fiókját akarná behozni mert az ő profilképét mutatja meg az ő azonosításához tartozó kérdéseket dobja fel a facebook.Mit lehet ilyenkor csinálni mikor egy telefonszámon két fiók létezik és nekem a sajátomba kéne bejutni,hogy megváltoztassam pl a telefonszámomat és ne a régi számhoz legyen kötve?A messengeren viszont a régi telefonszámos megoldással vagyok bejelentkezve de azon keresztül ugye nem sok mindenre megyek.

2021. jún. 2. 15:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és a gáz,hogy a régi email fiók sincs már meg amihez még kötve volt a facebook a telefonszámmal együtt
2021. jún. 2. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgy kell, hogy a bejelentkezésnél a fiókod felhasználónevét kell megadnod pl. lacika.kovacs67 és akkor a facebook kiadja nem te vagy az esetleg? Te meg rányomsz, hogy jóváhagyás és akkor elküldi a biztonsági kódot a telefonszámra és a tulajjal kell beszélned, hogy adja meg a kódot és akkor azt beírod és be is enged a fiókodba és akkor ezentúl bármit át tudsz módosítani a fiókodba.
2021. jún. 2. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:

"Úgy kell, hogy a bejelentkezésnél a fiókod felhasználónevét kell megadnod pl. lacika.kovacs67"

Azt azért írtam, mert a bejelentkezésnél, hogy telefonszám vagy e-mail abban a sávban a fiókod felhasználónevét is elfogadja, mert a felhasználónévvel azonosítod a fiókodat, hogy abba próbálsz bejelentkezni.

2021. jún. 2. 16:19
 4/9 A kérdező kommentje:
a messengerben benne van a felhasználói nevem pontokkal elválasztva meg ilyen előtaggal m.me\ ezután van a felhasználói nevem abban a formátumban kell beírni?
2021. jún. 2. 16:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Eljutottunk addig,hogy a profilképet mutatja de ugye már telefonszámos azonosítás lehetőség nincs mert az már csak email címre tudok küldeni kódot telefonszámra meg nem ad lehetőséget
2021. jún. 2. 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Ami a felhasználóneved azt kell beírnod a bejelentkezésnél a telefonszám-vagy e-mail cím sávba.

Ha például az a felhasználóneved, hogy molnar.geri.99 akkor azt, ha pedig az a felhasználóneved, hogy laszlo.pap akkor meg azt.

Csak az a lényeg, hogy a felhasználónevedet írd be, amivel azonosítani tudod a fiókodat és akkor a facebook kiadja, hogy nem te vagy az? És te meg rányomsz, hogy jóváhagyás és akkor a facebook a telefonszámra elküldi a kódot, amivel be tudsz lépni, csak a tulajjal beszéld meg, hogy adja meg a biztonsági kódot, amit a telefonszámára lett küldve és beírod a kódot és bent is vagy a fiókodban és akkor onnantól már módosíthatsz a fiókodban telefonszámot is, illetve jelszót is.

2021. jún. 2. 16:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,sikerült megoldani meg lett adva új jelszó,másik email cím meg másik telefonszám is szóval le vált a fiók a régi számról meg emailról.
2021. jún. 2. 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Na hurrá akkor mégis csak ez volt a legjobb módszer a probléma orvoslására, amit mindidáig megadtam.

Örülök, hogy segíteni tudtam. :)

2021. jún. 2. 17:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindig tanul az ember valamit :)
2021. jún. 2. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!