Hogyan tudnék vissza lépni a facebook fiókomba?
"Úgy kell, hogy a bejelentkezésnél a fiókod felhasználónevét kell megadnod pl. lacika.kovacs67"
Azt azért írtam, mert a bejelentkezésnél, hogy telefonszám vagy e-mail abban a sávban a fiókod felhasználónevét is elfogadja, mert a felhasználónévvel azonosítod a fiókodat, hogy abba próbálsz bejelentkezni.
Ami a felhasználóneved azt kell beírnod a bejelentkezésnél a telefonszám-vagy e-mail cím sávba.
Ha például az a felhasználóneved, hogy molnar.geri.99 akkor azt, ha pedig az a felhasználóneved, hogy laszlo.pap akkor meg azt.
Csak az a lényeg, hogy a felhasználónevedet írd be, amivel azonosítani tudod a fiókodat és akkor a facebook kiadja, hogy nem te vagy az? És te meg rányomsz, hogy jóváhagyás és akkor a facebook a telefonszámra elküldi a kódot, amivel be tudsz lépni, csak a tulajjal beszéld meg, hogy adja meg a biztonsági kódot, amit a telefonszámára lett küldve és beírod a kódot és bent is vagy a fiókodban és akkor onnantól már módosíthatsz a fiókodban telefonszámot is, illetve jelszót is.
Na hurrá akkor mégis csak ez volt a legjobb módszer a probléma orvoslására, amit mindidáig megadtam.
Örülök, hogy segíteni tudtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!