Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az internet kábel nem ad...

Az internet kábel nem ad netet mi a teendő?

Figyelt kérdés
Bevan dugva a gépembe az Ethernet kábel de nem ad netet, a router működik rendesen, más gépbe is próbáltam a kábelt és ott jó volt. Megnéztem a hibaelhárítót is, azt írta hogy az Ethernet kábel egy telefon töltőjére hasonlít.
2021. aug. 26. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:

"Megnéztem a hibaelhárítót is, azt írta hogy az Ethernet kábel egy telefon töltőjére hasonlít." ???

Ezt egy kicsit bővebben is kifejtenéd?

Eszközkezelőben hálózati kártyáknál mit látsz? Illesztőprogram frissítés/visszaállítás/eltávolítás volt próbálva?

2021. aug. 26. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Akkor a gépedben van a hiba.

Eddig ment a géped?

2021. aug. 26. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Tipp:

Vezérkőpult--Hálózati és megosztási központ--Adapterbeállítások--Letiltás, majd 10 sec múlva kapcsolódás.

2021. aug. 26. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Az Ethernet fülön.
2021. aug. 26. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Egy 30 méteres kábelről beszélünk

Nagyjából 4 hónapig jó volt de már nem találja a gépem

2021. aug. 26. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
4 hónapig volt jó és már nem találja, pár dolog lehetséges, annyi a kábelnek, valami fizikai hatás miatt. Vagy, a driver sérült meg, amit könnyen ki lehet javítani, eszközkezelő-be megtalálod, majd csak a hardver azonosító kell neked, kimásolod, beírod a google-ba, és letöltöd újra, de persze, csak akkor tedd ezt, ha hibakódot ír, az eszközkezelő.
2021. aug. 27. 00:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem értelek, vagy khmm. összevissza beszélsz.

"más gépbe is próbáltam a kábelt és ott jó volt."

Miért a kábelre görcsölsz?

Válaszomban (2) már mondtam, hogy a gépedben van a hiba.

2021. aug. 27. 14:31
 8/8 anonim válasza:
Nekem a tlefontöltőm viselkedik úgy, mint egy Ethernet kábel, jól rá kell szólni ilyenkor.
2021. aug. 30. 01:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!