Az internet kábel nem ad netet mi a teendő?
Figyelt kérdés
Bevan dugva a gépembe az Ethernet kábel de nem ad netet, a router működik rendesen, más gépbe is próbáltam a kábelt és ott jó volt. Megnéztem a hibaelhárítót is, azt írta hogy az Ethernet kábel egy telefon töltőjére hasonlít.2021. aug. 26. 19:33
1/8 anonim válasza:
"Megnéztem a hibaelhárítót is, azt írta hogy az Ethernet kábel egy telefon töltőjére hasonlít." ???
Ezt egy kicsit bővebben is kifejtenéd?
Eszközkezelőben hálózati kártyáknál mit látsz? Illesztőprogram frissítés/visszaállítás/eltávolítás volt próbálva?
2/8 anonim válasza:
Akkor a gépedben van a hiba.
Eddig ment a géped?
3/8 anonim válasza:
Tipp:
Vezérkőpult--Hálózati és megosztási központ--Adapterbeállítások--Letiltás, majd 10 sec múlva kapcsolódás.
5/8 A kérdező kommentje:
Egy 30 méteres kábelről beszélünk
Nagyjából 4 hónapig jó volt de már nem találja a gépem
2021. aug. 26. 20:46
6/8 anonim válasza:
4 hónapig volt jó és már nem találja, pár dolog lehetséges, annyi a kábelnek, valami fizikai hatás miatt. Vagy, a driver sérült meg, amit könnyen ki lehet javítani, eszközkezelő-be megtalálod, majd csak a hardver azonosító kell neked, kimásolod, beírod a google-ba, és letöltöd újra, de persze, csak akkor tedd ezt, ha hibakódot ír, az eszközkezelő.
7/8 anonim válasza:
Nem értelek, vagy khmm. összevissza beszélsz.
"más gépbe is próbáltam a kábelt és ott jó volt."
Miért a kábelre görcsölsz?
Válaszomban (2) már mondtam, hogy a gépedben van a hiba.
8/8 anonim válasza:
Nekem a tlefontöltőm viselkedik úgy, mint egy Ethernet kábel, jól rá kell szólni ilyenkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!