Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudok valamit csinálni, hogy...

Tudok valamit csinálni, hogy újra legyen Wifi és megoldódjon ez a Kaon Wifi eszközökkel történt galiba?

Figyelt kérdés

Van egy Telekomtól kapott ZTE digitális elosztóm és 3 Kaon márkájú Wifi eszközöm (Kaon-AR1344E típus) amivel Mesh hálózatot lehet kialakítani.

(Egyszerre kettőt használok az lefed mindent.)

Beraktam a vezérlőt és a klienst, egy ideig működött majd ha ez volt bent vezérlőnek az történt, hogy szétkapcsolt a Wifi, folyamatosan vissza kellett kapcsolódni, majd egy idő után már a saját Wifi jelszavát sem fogadta el.

De kicseréltem a kettőt és úgy működött, viszont a kettő közül (reseteltem őket és a ZTE-s eszközt is) és ha beállítottam bármelyiket vezérlőnek (ez a kettő közül) akkor az először vezérlőként beállított adataival látható mind a kettő még az is aminek mások az adatai.

Amúgy mit kell tennem, hogy ne a másik eszköznek lássa annak az eszköznek az adatait ha azt rakom be vezérlőnek?

Szóval próbálkoztam pár resettel a ZTE-s eszközön és a Kaonos eszközökkel is de nem jött helyre a Wifi, és már a ZTE-s elosztón sem jön a Wifi, csatlakozik de azt írja nincs internet, kábelen viszont van net.

És az iptv is működik a Kaonos eszközhöz csatlakoztatva a másik szobában ahol a kliens van.

A három közül egyik eszközzel sem jön internet a Wifin ha beállítom vezérlőnek, tegnap este még jó volt.

Tudok valamit csinálni, hogy újra jöjjön internet a Wifin?

2021. aug. 25. 19:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!