Szeretném visszakapni a Instagram fiókom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma ahogy próbálok belépni a fiókomba a következő szöveg fogad:
"Erősítsd meg az adataidat az alkalmazásban, hogy visszatérhess a fiókodba.
Szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókodban. Erősítsd meg a személyazonosságodat az Instagram alkalmazásban, hogy visszajuthass a fiókodba."
Ezen kívül semmi nincs a képernyőn. Arról sem nem írnak semmit, hogy ezt hogy tegyem, semmilyen e-mailt nem kaptam, hogy ennek milyen lépései vannak, ráadásul az égvilágon semmilyen különös tevékenységet nem csináltam.
Mit kéne tennem?
2021. aug. 22. 12:10
1/4 anonim válasza:
Szoftveres probléma kapcsán nem jeleníti meg a teljes oldalt.
Javaslom a szoftver ujratelepitését avagy más eszközrőp való belépést
2/4 anonim válasza:
Sikerült megoldanod a kérdést? mert nekem úgyan ez a panaszom.
3/4 anonim válasza:
Ugyanez a probléma! Megoldás vki?
4/4 A kérdező kommentje:
A probléma úgy állt helyre nálam, hogy a telós appon jelentkeztem be (korábban csak böngészőn keresztül léptem be). Ha appon jelentkeztek be, akkor felajánlja az arc alapú azonosítást, amit ha elfogad, be tudtok lépni.
2021. okt. 6. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!