Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy olcsóbb az HBO GO-ra...

Hogy olcsóbb az HBO GO-ra előfizetni?

Figyelt kérdés

Ha szolgáltatón előfizetnék (ami nekem Tarr kft) akkor kapok HBO csatornákat is? Nem tudom milyen jó filmek mennek e rajta pl horror Thriller filmek, már elég régóta nem nézek tv-t.

Vagy csak alapból az HBO GO-ra érdemes fizetni?

Azt is halódtam ha igaz e hogy az HBO GO megfog szűnni és HBO MAX lesz helyette?

Vagy mennyire biztonságos neten talált fiókokba be lépni és ingyen használni?

Vannak ilyen oldalakat vagy csoportok ahol lehet ilyen fiókokat találni (akár több streaming-nél is lehet), és csak be kell lépni és használható.

YouTube-on is vannak trükkök hogy lehet elérni ingyen pl: Netfilx-t bővítménnyel.

2021. aug. 20. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy mennyire biztonságos neten talált fiókokba be lépni és ingyen használni?" részre nem reagálnék, én soha nem csináltam, nem tudok ebben a részben segíteni.

Valamivel drágább szolgáltatón keresztül, cserébe megy TV-n is csatornaként, 3 (+3 HD (ugyan azok csak HD)) csatorna a kisebb csomag a nagyobb 3+2 (+3 HD) + HBO OD a nagyobb. Személy szerint én jobban szeretek "szörfölni" és találni valamit ami tetszik mit kinézni egy filmet és azt nézni. HBO GO és a TV között van minimális időeltérés is pl.: premier nem azonnal van GO-n hanem max 1 napos késéssel. OkosTV-m nincs így laptoppal kellene összekötni ami megint nem egy vészes de ha este hazaesek akkor nem szeretnék ilyenekkel foglalkozni.

~1000Ft különbség van havonta nekem megéri ez az extra, akinek nem vagy ő inkább kinéz egy filmet és azt akarja csak nézni annak jobb a GO.

HBO MAX:

Igen, hamarosan megszűnik a GO. Inkább átalakul... Az az ígéret hogy a felhasználók nem nagyon veszik majd észre. Olyan is tervben van hogy legyen reklámos (olcsóbb) és reklám nélküli (drágább) HBO. Ez minket annyira érint hogy milyen ikonra kattintunk app elindításánál...

A reklámos még Amerikában sem működik, tehát sokára 'ér ide'.

tldr

Valamivel drágább, ha szeretsz szörfölni a csatornák között akkor megérheti, ha mindegy, hogy hol nézed és nem zavar hogy a XY premier valami miatt 3 órával később érhető csak el akkor teljesen elég a GO és jelenleg kb. 1000Ft/hó-t spórolsz vele.

2021. aug. 20. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha reklámos, akkor semmi értelme pénzért adni, reklámos filmnézésre ott van megannyi legális és illegális szolgáltató, filmezz oldal, filminvázio oldal stb. rengeteg ilyen van. A streaming fizetősségének akkor van, akkor marad értelme hosszútávon, ha fix díj ellenében reklámmentes marad.
2021. aug. 28. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy RTL jóval később hozza el az adott filmet mint a HBO.

És ha lényegesen olcsóbb lesz a ‘reklámos’ HBO akkor biztos lesz olyan aki azt mondja hogy neki ennyit megér és kibírja a reklámokat...

Btw ez úgyis Amerikában lesz le tesztelve és még ott sincs szó ennek a bevezetéséről, csak amikor válaszoltam, előtte olvastam cikket hogy ezen ‘gondolkoznak’, de hogy ez TV v. streaming szolgáltatásban lesz vagy 1 reklám blokk az elején és utána semmi, nincs szó a megvalósítás módjáról.

2021. aug. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!