Facebook-os kérdés?
Facebook-ot szeretnék. Mondtam a családomnak és beszéltünk róla. Az lett mondva, hogy ne legyen, mert gonosz emberek vannak fent. Mondtam, hogy legyen Facebook-om, akkor is.
Most arra juttottunk, hogy majd megint beszélünk róla!
Tanácsok, hogy tényleg legyen Facebook-om és vélemények!
A facebookon te válogatod meg szabad akaratodból, hogy kiket engedsz be az ismerőseid közé.
Csak azt jelöld be- és vissza ismerősnek, akit pontosan ismersz, de még azt sem muszáj, hanem csak akit ismersz és nagyon jóba vagy vele és akkor gonosz emberek nem fognak tudni téged zaklatni.
5-ös miből gondolod, hogy 14 vagyok??!!
18 éves vagyok és ősszel már 19 éves leszek majd!!
18 évesen - amennyiben cselekvőképes vagy -, azt csinálsz amit akarsz, és nem a nagymamád mondja meg. Nem kell senkitől engedélyt kérned, mert a magánügyed. És ha nem vagy retardált, fel tudod 18 évesen fogni, hogy milyenek az emberek, és milyen közeget kerülsz el, ha nem tetszik amit ott látsz. Vagy ezt a kérdést is felügyelettel írtad ki, miután jóvá hagyta a család?
Egy viszont biztos: aki fogékony a hülyeségre, megvezethető, könnyen befolyásolható, nem tudja kontrollálni magát, különbséget tenni a valóság és fikció között, annak valóban nem tesz jót a közösségi oldalakra való ráfüggés.
Nekem 2013 óta van meg a facebook fiókom, pedig akkor még csak a 15-öt töltöttem, azaz még 18 sem voltam, mint amennyinek te írtad magad és nekem sem szóltak bele a családom egyáltalán, mert ez, hogy te 18 évesen regisztrálsz a facebookra, ez nem olyan dolog, hogy bárki kérdőre vonható lenne emiatt.
A facebookon te válogatod meg szabad akaratodból, hogy kiket engedsz be az ismerőseid közé.
Csak azt jelöld be- és vissza ismerősnek, akit pontosan ismersz, de még azt sem muszáj, hanem csak akit ismersz és nagyon jóba vagy vele és akkor gonosz emberek nem fognak tudni téged zaklatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!