Facebook messenger kerdes miert?
Figyelt kérdés
Szoval latszik hogy elerhető.(most aktiv) azonban irok neki es csak a kék körbe van egy pipa de nem kékül ki igy ugytudom meg se kapta rendesen,mellete lattam hogy posztolt igy gondolom fentvan.. ez tudja valaki hogy miert van?2015. júl. 3. 22:41
1/2 A kérdező kommentje:
Ja es video hivast ill sima hivast se lehet kezdemenyezni de megis azt irja fentvan es posztolt is. Idegesito mert nemtudom ilyenkor mivan
2015. júl. 3. 22:43
2/2 anonim válasza:
A messenger az utóbbi frissítés után elég vacak lett, pl sokan panaszkodnak a play áruházban is, hogy nem jelez ha megjön az üzenet, lehet ez programozásban összefügg a karikák jelzésével .Nálam is sok esetben ugyanez a hiba van, elküldöm és sokáig csak üres karika pipával, aztán minden átmenet nélkül jön a válasz, vagy megjeleni a másik fél képe, hogy elolvasta. Az, hogy like-ol, közben nem tudom mennyire hihető, mert a FB néha így csinál reklámot. Ismerőst párszor kérdeztem, hogy látom mész ide vagy oda, és állította, hogy nem is ő volt. Persze az is benne van a pakliba, hogy csak nem akar válaszolni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!