Kamionosok, milyen mobilinternetet használtok?
Mihez kell külföldön annyi adat?
Szerintem egy kamionos sem azzal foglalkozik, hogy éjjel-nappal a telefonját nyomkurássza....
Ugyan nem vagyok kamionos, de ne a magyar szolgáltatóknál nézegesd a kínálatot, nagyon fukarok ha külföldön is használni akarod a szolgáltatásukat..
Külföldön vegyél egy sim kártyát, tesznek rá hol használod. Nézegesd meg az országokat mik vannak ahova járni szoktál. Én például a Lebara UK-nál vagyok, 10 ezer forintért egész Európában korlátlan netet kapok, mellette 100 perc lebeszélhetőséget szintén bármely hálózatra 42 országba. Plusz 2 ezer forintért korlátlan a telefonálás és az sms is a net mellett. Volt hogy 6 hónapot használtam egyhuzamban a kártyát Magyarországon, ugyanúgy töltöttem fel a csomaggal applikáción keresztül bankkártyával.
Ha Anglia már nem is játszik (Brexit miatt egyre többen térnek vissza a roaming-ra), de szerintem biztos van hasonlóan jó kedvező csomag és hálózat más EU-s országokban.
"Külföldön vegyél egy sim kártyát, tesznek rá hol használod"
Mivel nem vagy kamionos, nem vagy többet külföldön, mint otthon, így nem tudhatod, de az eu-ban bármely szolgáltató roaming feltételeinél olvashatod a „méltányos használatra vonatkozó feltételek” kifejezést. Bizony nézik, mennyit használod a hazai hálózatot és mennyit a külföldieket, mérik a szolgáltatási (rendelkezésre állási) időt, adatforgalmat és beszéd időt is. Általában az utolsó 3-4 havit összesítik és összehasonlítják a hazait és külföldi mennyiségét. Ha a külföldi a nagyobb, akkor csökkentik a szolgáltatás részeit a számlázási időszak végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!