Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 30gb mobilinternet elég?

30gb mobilinternet elég?

Figyelt kérdés

Elköltöztem és itt csak internetkábel van a laptopra,wifi nincs.

Tehát előfizettem a telefonomon egy 30gb internetet tartalmazó tarifacsomagra,egy ilyen hiawei zsebwifiről jön majd a wifi,hordozható.

Hétköznap 8tól 5ig az irodában vagyok,telefont közben kb 1x veszem elő.

Ezen kívül esténként instagram,youtube,messenger amit gyakran használok.+hétvégén is ugye.

Elég szerintetek így a havi 30gb net?

Van több gb és korlátlan is,de az elég drága...

Tehát csak a telómon használnám,laptopon nem.

Wifit sajnos nem tudok csinálni,a főbérlő nem tudja vagy nem akarja kiadni a router regisztrációjahoz szükséges előfizetés felh.nevet és jelszót,semmi adatot.

Egyetemista is vagyok,de utolsó félévem jön,úgyh net nem nagyon fog kelleni mobilon.

23L

2021. aug. 6. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vedd a telódra a netet, arról meg majd megosztod, ha netán a laptopba is kellene. Ha nem egy ősrégi telóról van szó, akkor meg tudod osztani, és nem kell mobil router.
2021. aug. 6. 00:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen, ezekre a célokra bőven elég.
2021. aug. 6. 00:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a géppel tudsz csatlakozni a nethez a kábelen, ugyan azokkal a beállításokkal routerrel is tudsz.
2021. aug. 6. 03:39
 4/6 A kérdező kommentje:

De mincs meg az előfizetéshez tartozó jelsuó,stb beallítások,így a routert nem tudnám beállítani.

A net kábelt csak simán bedugom a laptopba es van net,semmit nem kellett állítanom. Wifinél nyilván kellene

2021. aug. 6. 07:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Vagy rudtok esetleg olyan csomagot a telenornál,ahol korlátlan monilnet van és 10.000 ft alatt van a havidíj?
2021. aug. 6. 07:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű, elkéred a felhasználónevet és a jelszót... Havsak nem illegálisan költöztél be egy lakatlan lakásba, akkor nyilván megadják.

Mellesleg ha laptopon nem kell PPPoE azonosítás akkor a routernél sem fog.

2021. aug. 6. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!