30gb mobilinternet elég?
Elköltöztem és itt csak internetkábel van a laptopra,wifi nincs.
Tehát előfizettem a telefonomon egy 30gb internetet tartalmazó tarifacsomagra,egy ilyen hiawei zsebwifiről jön majd a wifi,hordozható.
Hétköznap 8tól 5ig az irodában vagyok,telefont közben kb 1x veszem elő.
Ezen kívül esténként instagram,youtube,messenger amit gyakran használok.+hétvégén is ugye.
Elég szerintetek így a havi 30gb net?
Van több gb és korlátlan is,de az elég drága...
Tehát csak a telómon használnám,laptopon nem.
Wifit sajnos nem tudok csinálni,a főbérlő nem tudja vagy nem akarja kiadni a router regisztrációjahoz szükséges előfizetés felh.nevet és jelszót,semmi adatot.
Egyetemista is vagyok,de utolsó félévem jön,úgyh net nem nagyon fog kelleni mobilon.
23L
De mincs meg az előfizetéshez tartozó jelsuó,stb beallítások,így a routert nem tudnám beállítani.
A net kábelt csak simán bedugom a laptopba es van net,semmit nem kellett állítanom. Wifinél nyilván kellene
Nagyon egyszerű, elkéred a felhasználónevet és a jelszót... Havsak nem illegálisan költöztél be egy lakatlan lakásba, akkor nyilván megadják.
Mellesleg ha laptopon nem kell PPPoE azonosítás akkor a routernél sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!