Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan fordulhat elő, hogy...

Hogyan fordulhat elő, hogy másoknak címzett leveleket tudok olvasni a saját e-mail-emben? Citromail-ről van szó.

Figyelt kérdés
Az lehet, hogy valakinek ugyanaz a címe, mint az enyém (bár már ez is fura, hogy hogy engedte meg a rendszer?!), de a jelszó nem lehet azonos! Ezek szerint az a másik személy is el tudja olvasni az én leveleimet?
2008. dec. 9. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is meg tudom erősíteni az adatbázis-hibát citromailen. Ugyanazzal az e-mail címmel, eltérő jelszóval létezett egy cím. Ez működött egy darabig (mindkét felhasználó tudta olvasni egymás leveleit), azt amikor az adatbázisok konzisztensekké váltak, akkor csak az egyik személy tudott belépni, a másik "megszűnt létezni."

Nem ismeretlen jelenség ez több szerveres hálózatokban, hiszen, ha a szerverek elveszítik egymással a kapcsolatot, akkor ezek a dolgok létrejöhetnek. Pl. IRC hálózatok esetén ez a SPLIT jelenség. (Igaz, ott már elég jól kiforrott védelem van, de még mindig nem tökéletes.)

Tehát nem csacsiság, létező jelenség a citromailnál...

2008. dec. 10. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Citromail suck for sure. Gmail 4EVER! :-) Mindig röhögök, mikor egy citromos ismerősöm nem kapja meg a 4 megás melléklettel rendelkező levelem. 2008-ban ez már nem vicces.
2008. dec. 13. 00:08
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek!!

Én is gmail-ra váltottam :-)))

2008. dec. 13. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:
A gyakorikerdesek.hu pedig nekem kuldi el minden heten a feltett kerdeseidet, es a ra erkezo valaszokat. Tudod, amikor az elejen beregisztral az ember, ott van a kerdes, hogy szeretnel e e-mailben ertesulni ha erkezik valasz a kerdeseidre?! Nos, a kerdeseidet, es a valaszaidat is nekem kuldi el a gep. Most irok a modiknak.
2008. dec. 19. 02:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi :-)) Elég rejtélyes ez az egész ...
2008. dec. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!