Hogyan tudnék új g-mail jelszót csinálni?
Ki voltam jelentkezve a gmail-ből,elfelejtettem a jelszavam,de az email címem azt tudom. Rámegyek az elfelejtett jelszóra és elküldi a telefonomra a kódot.A telefonom bekapcsolni nem tud tehát azon nem tudom megcsinálni,tovább lépek erre azt kéri,hogy írjam le azt amire legutoljára emlékszem.Akármit írok be,akárhányszor semmit nem csinál ennyit ír ki:
"A Google-nak további információra van szüksége személyazonossága ellenőrzéséhez
Fiókja biztonságának megőrzése érdekében a Google-nak meg kell győződnie arról, hogy ez a fiók Önhöz tartozik."
ott van,hogy újrapróbálkozás és kezdődik előröl minden,már tökön szúrom magam tiszta ideg vagyok,ilyenkor mit tudok tenni?
Ilyenkor azt tudod tenni, hogy regisztralsz uj fiokot. Mivel nem tudod igazolni hogy te vagy az, a rendszer nem fog visszaengedni, pont. Ha nem igy lenne, barkinek a fiokjaba be lehetne jutni, csak elegge kene rimankodni hogy fuuudefontos es istenuccse en vagyok az.
A nem-bekapcsolo telefonodbol a SIM-et kiszedve, masik telefonon amugy siman tudnad fogadni az SMS-t.
Csak a saját fiókodba tudsz belépni.
Elég gyenge kifogások ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!