Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az ha be van kapcsol...

Miért van az ha be van kapcsolva a Bluetooth akkor nagyon rossz lesz a WiFi?

Figyelt kérdés
és hogy lehetne ezt megoldani?
2021. júl. 18. 14:53
 1/8 Argloss ***** válasza:
Talán az zavar be, hogy mindkettő 2.4 GHz-es tartományon megy. Ha újabb eszközeid vannak, akkor a wifi-t tudod használni az 5Ghz-es tartományban.
2021. júl. 18. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
"nagyon rossz lesz" ez mit jelent? Szerintem úgy is jó...
2021. júl. 18. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vidd őket messzebb egymástól. A bluetooth hatósugara extrém kicsi, azaz a routert átrakod pár méterrel messzebb, és már nincsenek is elég közel ahhoz, hogy zavarják egymást.
2021. júl. 18. 16:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem fogalmaztam meg normálisan, bocsánat. Tehát most megpróbálom csak egyáltalán nem értek hozzá.

Tehát Bluetooth fejhallgatóval vagy hangszóróval hallgatok zenét pl: Spotify-on, YouTube-on, akkor a telefonomon nagyon rossz a WiFi kapcsolat akadozik a zene, vagy le se játssza. Ezért csak mobil ettél tudok normálisan zenét hallgatni rajta. Viszont ha kikapcsolom a Bluetooth-t akkor teljesen jó. És ez nagyon zavar://

2021. júl. 18. 18:23
 5/8 A kérdező kommentje:
mobilnettel*
2021. júl. 18. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:
a router egyébként másik szobába van szóval szerintem ez ki van zárva
2021. júl. 18. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Sikerült megoldani?
2021. aug. 8. 20:39
 8/8 A kérdező kommentje:
nem ://
2021. aug. 9. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!